Копакабани трофеј турнира “Нови Кнежевац 2015”

Завршница традиционалног летњег турнира у малом фудбалу “Нови Кнежевац 2015”, који је организован под покровитељством Општине Нови Кнежевац и окупио 11 екипа, одиграна је у суботу увече.

За прво место у финалу новокнежевачких екипа, на терену Средњошколског центра, пред око 800 гледалаца, победу је однела екипа Копакабана Дрвара “Пламен” над Жутом подморницом 4:3 (4:2).

Победничкој екипи у којој су играли: Д. Николин, Бајић, Тишма, Станислав Сарапа, Ђукић, Крyалин, Гецић, Крстић, Цветковић, Станић и Цвијан, припала је новчана награда 100.000 динара. Другопласирана екипа у чијем саставу су били: Радин, Зивлак, Терзин, Јевтић, Радуловић, Мијић, Јанчић, Рац, Ваш и Савић добила је 50.000 динара. Голове за победнички тим постигли су Цветковић, Крyалин, Ђукић и Гецић, а за Жуту подморницу сва три гола дао је Савић.

У дуелу за треће место, екипа Емили из Новог Кнежевца, у чијем саставу су били Д. Чанади, Е. Чанади, Поповић, Тумбас, Лукач, Ушумовић, Циндер, В. Николин, Нађ, Мухи и Рајковача, била је успешнија од Крстураца из Српског Крстура 3:2 (1:1) и освојила 30.000 динара. Голове за Емили дали су Поповић 2 и Е. Чанади, а за Крстурце Дражић и Р. Дабевски. 
У конкуренцији пионира, победник је екипа Адулт Бојс, друго место припало је екипи Гробари и делије, а треће Матриксу.

Текст и фото: М. Митровић

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести