Косановић за Борац најбоље решење

Милорад Косановић се поново вратио у Борац где је пре само неколико месеци остварио запажене резултате како у Купу, тако и првенству.

Спортски директор Борца, Слободан Илић, није крио задовољство после постигнутог договора са искусним и провереним тренером.

"Борац и даље има амбиције када је у питању висок пласман и због тога се нисмо двоумили око избора новог шефа стручног штаба", рекао је Илић за Глас западне Србије.

Спортски директор Чачана додао је да очекује серију добрих резултата у преосталих пет кола.

"Успеси које је Косановић остварио у финишу протекле јесени добро су познати, нарочито историјска победа над Црвеном Звездом у Купу", истакао је Илић и захвалио се новосадском стручњаку на одлуци да поново преузме тим.

Милорад Косановић, непосредно након договора са спортским директором Илићем, у изјави за Глас западне Србије послужио се манирима искусних фудбалских стручњака.

"Борац је у негативној серији резултата, покушаћемо заједничким снагама да пребродимо кризу и увећамо бодовни салдо", рекао је Косановић.

Према речима новог стратега, тим је значајно измењен у односу на онај који је јесенас предводио.

"Немамо времена за радикалне промене. Све ћемо радити у ходу и увек се фокусирати на првог директног ривала", истакао је Косановић.

Изузетно важан испит очекује Чачане, већ, у уторак када на стадиону крај Мораве гостује Раднички из Ниша.

"Надам се позитивном резултату изузетно важном за повратак самопоуздања и ефикасније припреме за наредна четири, ништа мање тешка, искушења", закључио је Косановић у изјави за Глас западне Србије.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести