Лалатовић: Најбољи смо у Србији, у Пазару то и да покажемо

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић изјавио је данас да очекује од својих играча да славе на гостовању у Новом Пазару у осмини финала Купа и тако потврде да су најбољи тим у Србији.

"После победе над Вождовцем, очекује нас тешко гостовање у Новом Пазару. Познато је да је тамо увек узаврела атмосфера, а пред овај меч, суочени смо и са кадровским проблемима, пошто не можемо да рачунамо на Ковачевића, Трифуновића и Аксентијевића, а највероватније ни на Мићића. Међутим, ми смо Војводина, велики клуб и само нас победа занима", рекао је Лалатовић на конференцији за медије у Новом Саду.

Он је додао да је свестан квалитета који поседује Нови Пазар, означивши Енвера Аливодића као највећу опасност по његову екипу.

"Аливодић је некада играо у Војводини и увек има велики мотив када игра против нас. То је сјајан играч, а осим њега, Нови Пазар има још доста добрих фудбалера, иако не бих волео сада да их набрајам и много хвалим. Сви они имају свој квалитет, али мислим да не би било добро да ја причам о томе. Више волим да говорим о својим играчима, поготово зато што сматрам да смо најбољи тим у лиги, а то је оно што желимо да покажемо у Новом Пазару", закључио је млади тренер.

Утакмица измеду Новог Пазара и Војводине на програму је сутра на стадиону крај Јошанице од 17 сати.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести