Могло да буде и другачије

Рукометаши Војводине од својих малобројних навијача су се опростили у Лиги европских шампиона поразом од Татрана из Прешова - 24:25.

Новосађани су могли макар бод да освоје, али стара бољка, много грешака, још није залечена.Јуниорски и кадетски репрезентативац Србије Никола Арсенић на терен се вратио после три и по месеца паузе због повреде колена на левој нози.

- Ово ми је прва утакмица у Лиги шампиона, а почео са са екипом да тренирам пре две седмице. Када сам преспавао схватио да смо ми могли да победимо и освајимо у групи шест великих бода – каже Арсенић.

Зашто нисте победили?
- Нисмо имали добру организацију напада. Није ни много голова постигнуто, а било је и повреда. Озлеђени су Николић, Јовановић, Растворцев и Пралица. Утакмица је била стварно чврста.

Због чега вам се понављају грешке?
- Рекао бих да правимо дечје глупости у додавањима, хватању лопти...Ми на наше глупости губимо утакмице што ми тешко пада. Не знам заиста како бих те ствари назвао, јер у појединим моментима играмо одлично. У екипи је атмосфера изузетна, поштујемо се и испомажемо и зато ми је много криво због пораза.

У недељу вас чека Загреб у СЕХА лиги, шта очекујете?
- Ни Загрепчани баш нису у некој форми, мада имају одличну екипу. Међутим, повредио им се Степанчић, који им је и најбољи играч. Мислим да можемо да их изненадимо – нада се Арсенић.

М. Павловић

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести