Нова максимала победа

Одбојкаши Војводина НС семе забележили су нову, максималну победу, рутинском игром против Радничког из Крагујевца, те дошли на корак да осигурају прву позицију пред плеј-оф,

Војводина НС семе - Раднички 3:0 (25:22, 25:20, 25:19)

НОВИ САД: Мала сала СПЦ Војводина, гледалаца 300, судије: Савић и Стевановић (обојица из Београда).

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 7, Вучићевић 1, Петровић 8, Премовић 13, Надаждин 2, Кујунџић 1, Пековић (л), Мехић 12, Радовић 3, Тодоровић, Ковачевић, Перић 12.

РАДНИЧКИ: Матић 5, Срећковић, Боић 7, Жугић 13, Вуловић 8, Зубић, Протић 11, Штоковић 3, Пантелић (л), Пантовић, Крстић.

а за то имају још две утакмице. Уз већ пословично добре Премовића и Мехића, пажњу на себе скренуо је млади Павле Перић који је ушао крајем првог сета и одиграо меч до краја веома добро.

Гости су играли без најбољег играча Владимира Чедића, али им то није сметало да поведу у раној фази утакмице (8:4). У неколико наврата Војводина се враћала у резултатски егал и после добрих сервиса Стефана Симића преокренула (19:16). Узвратили су гости, појачали сервис и после две грешке Новосађана поново повели али је прилику тада добио Перић и са три везана ас сервиса преокренуо ситуацију и погурао црвено-беле до вођства.

Гости су имали снаге да парирају лидеру само у првом сету, а касније на терену је била само једна екипа. Играла је Војводина рутински, неретко имала огромну предност (делимично је изгубила средином другог сета), али се победа није доводила у питање.

Код резултата 16:10 у трећем периоду игре тренер Новосађана Неyад Османкач пружио је прилику свим играчима са клупе да се истакну, а из стартне поставе до краја је на терену остао само Давид Мехић.

М. Ристић

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести