Новак креће од Робреда

Новак Ђоковић играће са Томијем Робредом у првом колу турнира из Серије 500 у Дубаију. Српски тенисер води са 6-2 у међусобном скору, али последњи меч добио је Шпанац,

2014. године у Синсинатију. Робредо има 33 године и тренутно је 39. на свету, а уколико га победи, Ђоковић ће се у другој рунди састати са бољим из меча квалификанта и Малека Жазирија.

Пројектовани противник у четвртфиналу јесте Фелисијано Лопес, а постоји могућност да у полуфиналу видимо српски дуел, пошто је Виктор Троицки у истој половини жреба и на старту ће за ривала имати Маркоса Багдатиса. Кипранин игра солидно у последње време, тренутно је 57. на свету и добио је Виктора у три од четири окршаја, мада нису играли од 2011. године. Даље су Троицком на путу Поспишил, као и четврти носилац Роберто Баутиста Агут.

Другу половину предводи Стан Вавринка, који на почетку игра са Сергејем Стаховским. У његовој половини још се налазе Бердих, Кирјос, Ћорић...

Титулу због повреде неће бранити Роyер Федерер, који је прошле године савладао Ђоковића у финалу. Новак ће јурити пети трофеј у Дубаију.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести