Новосађани желе потврду победе

Први сусрет полуфинала плеј-офа добили су одбојкаши Војводине НС семе, после изгубљеног првог сета, приказавши игру вредну минимум финала.

Показао се Нови Пазар као достојан ривал, али само за нешто више од пола сата, а потом је игра Новосађана достигла ниво који је био ван домашаја на почетку разиграног госта.

После 3:1 у првом мечу и првом кораку Воше ка финалу, већ данас се игра друга утакмица која би, ако све буде по плану, могла да доведе црвено-беле корак до борби за титулу. Марко Николић, Милош Вемић и компанија жељни су још добрих партија, као и подизања форме из сусрета у сусрет, све до ултимативног циља.

- Били смо у грчу на почетку првог меча и тек када смо се опустили. ствари су дошле на своје место. Пронашли смо модел игре и понашања на терену, који смо задржали и дошли до победе без пуно осцилација. Долазе све теже утакмице, али за то смо се спремали читаве сезоне. Теба нам још неколико корака до финала и зато позивам навијаче да дођу и подрже нас до циља – рекао је помоћни тренер Војводине НС семе Неџад Османкач.

Готово по правилу Чедомир Станковић изблокира ривала у одлучујућим тренуцима, а у први меч је управо он закључио ас сервисом.

- Веома је важно за нас што смо остварили прву победу у полуфиналу, пре свега због самопоуздања, али и наставка серије. После олако изгубљеног првог сета, дошли смо на своје и прекренули великом борбеношћу. То је рецепт за даље и намеравамо да га се држимо и у наставку полуфиналне серије. Мислим да смо квалтетнији ривал од Новог Пазара, показаћемо то и у наредним сусретима – истакао је Станковић.

М. Ристић

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести