Одбојкаши Војводине играли с корисницима Радног центра ШОСО „Милан Петровић“

Новосадски спортисти показали су још једном да имају велико срце, а то је потврдила и јучерашња посета одбојкаша Војводине НС семе корисницима Радног центра и дневног боравка за особе са инвалидитетом ШОСО „Милан Петровић“.
odbojkasi
Фото: Dnevnik.rs

Попут фудбалера и рукометаша нешто раније, и они су учествовали у акцији „Да ли можеш да победиш ову екипу?“, коју су заједно промовисали и организовали сама школа и Ново културно насеље. Црвено-бели су одиграли утакмицу у малом фудбалу са корисницима, а већ сам њихов долазак изазвао је одушевљење међу домаћинима.

Фото: Dnevnik.rs

Предвођени спортским директором Слободаном Бошканом, помоћним тренером Синишом Гавранчићем и ПР-ом клуба Татјаном Маровски, у посету школи дошли су капитен Воше Давид Мехић, Стеван Симић, Мирко Радевић, Миран Кујунyић, Вук Тодоровић, Иван Костић, али и  Кубанац Лазаро Фундора и Украјинац Дмитро Вијецки и одмерили снаге са корисницима Центра. Резултат је, наравно, био у другом плану, а пред почетак утакмице капитени су разменили пригодне поклоне. Овим сусретом заокружен је први круг акције чији медијски промотер лист „Дневник“, уз жељу људи из Центра, али и самих спортиста, да се у 2019. години она настави.    

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести