Огромно интересовање за меч Војводина - Сампдорија

Продаја улазница за реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу Европе између Војводине и Сампдорије у Новом Саду почела је данас у девет сати, а судећи по редовима који су се створили

испред продајних места интересовање за улазнице је огромно.

Како је Танјугу речено у фудбалском клубу Војводина захтеви за улазница стижу из свих делова Војводине и Србије и извесно је да ће после дуго година стадион "Карађорђе" бити распродат.

"Није само чињеница да нам у госте долази велики клуб разлог за огромно интересовање за улазнице, већ је можда и већи разлог за то чињеница да Војводина игра леп и допадљив фудбал и људи су то препознали и желе да дају подршку овој младој екипи", рекао је  Танјугу скаут клуба Мићо Врањеш, који је био један од актера утакмице са немачким Вердером у финалу Интертото купа одигране 1998. године, када је последњи пут у Новом Саду владала оваква јагма за улазницама.

Цена појединачних карата је 500 динара за западну трибину, 300 за источну и 200 за северну трибину, а карте се продају уз приказивање личних докумената и то тако што сваки појединац може да купи највише три улазнице.

Продаја улазнице се вршина централној билетарници "Gigs tixa" у Новом Саду (Тржни центар "Париски магазин", Краља Александра 12), свакодневно од 9 до 19.30 сати, и на централној благајни стадиона "Карађорђе", од 12 до 18 сати, док ће се на дан утакмице од 18 сати продаја карата вршити и на благајни на источној трибини стадиона.

Улазнице за северну трибину продају се искључиво на тој трибини - у навијачком шопу "Фирма", од 17 до 20 сати.

Свима који утакмицу желе да гледају са источне трибине из Војводине саветују да дођу раније на стадион јер ће на тој трибини бити отвотрен само један улаз и то онај на северној страни, док ће други бити резервисан за гостујуће навијаче.

Из Војводине обавештавају власнике годишњих карата да ће улаз бити могућ само уз нове годишње карте, односно да старе годишње карте неће важити.

Навијачи Сампдорије биће смештени на јужној трибини испод семафора, а карте за тај сектор продаваће се искључиво у Италији и неће бити могућа њихова куповина у Србији.

Реванш утакмица трећег кола квалификација за Лигу Европе између Војводине и Сампдорије игра се у четвртак од 21 сат.
 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести