Опуштање није дозвољено

Одбојкаши Војводине НС семе пребацују се с једног фронта на други, а после утакмице у Нишу у оквиру Купа Србије настављају такмичење у Суперлиги, у којој их очекује меч с Младим радником.

 Прилика је то да црвено-бели на пробу још једном ставе тренутну форму и озбиљност, као и да у победничком ритму направе увертиру за још један изазов на европској сцени.

Чињеница је да су у делу с Пожаревљанима пулени Страхиње Козића апсолутни фаворити, али да би се стигло до жељених бодова неопходна је максимална ангажованост, јер су Пожаревљани једна од непредвидијих екипа у лиги.

- Опуштање и потцењивање ривала није дозвољено. Млади радник је једна од најмлађих екипа у лиги, игра добро, зна да буде неугодан ривал, али сматрам да исход утакмице највише зависи од нас. Најбитније је да гледамо у своје двориште, има ствари које треба да поправљамо и то можемо да радимо и кроз утакмице.

Можда је ово прилика и да разиграмо још неке играче, али треба да играмо по провереној мустри, онако како је то било против Италијана, у Инђији и у Нишу, када само размишљали само о својој игри и одиграли максимално озбиљно, мотивисано и борбено. Уз поштовање ривала, сматрам да смо апсолутни фаворити - истакао је тренер Страхиња Козић.Сложио се с тренером и коректор Дражен Лубурић.

- Пожаревљани су млади и логично неискусни, али су показали да могу да буду неугодан противник. Ако у нашој игри све буде функционисало, најпре сервис, па све остало, мислим да проблема неће бити око освајања бодова. За нас је јако важно да наставимо низ добрих игара и победа – поручио је Лубурић, један од најконстантнијих играча у црвено-белом дресу.Утакмица у малој сали Спенса почиње у 18 часова.

М. Р.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести