Спорт - Остали спортови

Photo
Спорт / Остали спортови СЕЛЕКТОР ЖЕНСКЕ БОКСЕРСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ МИРКО ЖДРАЛО: Све девојке су конкурентне за освајање медаље (ФОТО)
Селектор свих женских боксерских селекција Србије Мирко Ждрало налази се пред новим изазовом заједно са сениорским репрезентативкама Србије.
Photo
Спорт / Остали спортови МИЛОШ ПАВЛОВИЋ ОВЕ СЕЗОНЕ НАСТУПА У ТРИ ШАМПИОНАТА: Ово ће дефинитивно бити динамична и занимљива година
Српски аутомобилиста Милош Павловић предстојећег викенда на гран-при стази „Енцо и Дино Ферари“ у Имоли (Италија) започиње овогодишњи тркачки програм.
Спорт / Остали спортови ОЛИМПИЈСКЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ У СТРЕЉАШТВУ: Теодора Вукојевић са четвртог места до финала тростава у Рију
Последњег дана олимпијског квалификационог турнира у Рио де Жанеиру Србија ће имати једну представницу у финалима.
Спорт / Остали спортови ЦАМОВИЋ ОСТВАРИО ПРВУ ПОБЕДУ за репрезентацију Србије на ЕП у боксу
Репрезентативац у боксу Стефан Цамовић остварио је прву победу за Србију на Европском првенству у хали "Александар Николић", пошто је у категорији до 60 кг савладао Азербејџанца Тајфура Алијева резултатом 4:1.
PhotoVideo
Спорт / Остали спортови ХОПКИНС ПРОТУТЊАО ОД БЕОГРАДА ДО БИЈЕЉИНЕ и победио у првој етапи Међународне бициклистичке трке (ФОТО и ВИДЕО)
Бициклиста из Аустралије Дилан Хопкинс победник је прве етапе 18. Међународне бициклистичке трке “Београд – Бањалука”.
Спорт / Остали спортови ПОЧИЊЕ ЕП У БОКСУ; Боровчанин: Организацијом и резултатима оправдаћемо подршку
Србија и Београд поново су центар светског бокса и верујем да ћемо врхунском организацијом оправдати подршку, послати сјајну слику у свет, а да ће боксери направити резултат који ће златним словима бити исписан у историју српског спорта, рекао је председник Боксерског савеза Србије (БСС) Ненад Боровчанин.
Спорт / Остали спортови ОЛИМПИЈСКЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ У СТРЕЉАШТВУ: Добар старт у троставу
Српски репрезентативци су добро стартовали у такмичењу у гађању малокалибарском пушком из тростава на олимпијском квалификационом турниру у Рио де Жанеиру.
PhotoVideo
Спорт / Остали спортови ИЗ РИНГА НА ШИПКУ Позната боксерка решила да ЗАРАДИ ВЕЛИКЕ ПАРЕ Баталила рукавице и „бацила“ се на индустрију за ОДРАСЛЕ Сада је „поливају“ ДОЛАРИМА (ФОТО, ВИДЕО)
Чувена ММА такмичарка, Пејџ Ван Зант одавно је одустала од борилачке каријере и почела да се бави садржајем за одрасле, а сада је и заплесала као права заводница.
Спорт / Остали спортови РАСТЕ ТЕНЗИЈА КОД ТРЕНЕРА, СПОРТИСТА, ФУНКЦИОНЕРА Божидар Маљковић: Мислим да смо способни да на ОИ освојимо више од девет медаља
Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић изјавио је да не воли да даје прогнозе, али је додао да мисли да српски олимпијски тим може да освоји више од девет медаља на предстојећим Играма у Паризу.
Спорт / Остали спортови ЗРЕЊАНИНЦИ ОДБРАНИЛИ ТИТУЛУ Рвачи Пролетер и Црвена звезда освојили титуле у конкуренцији млађих сениора
БЕОГРАД: Рвачи зрењанинског Пролетера одбранили су титулу шампиона Србије у грчко-римском стилу у конкуренцији млађих сениора.
PhotoVideo
Спорт / Остали спортови У ПАРИЗ ПО МЕДАЉУ ИЛИ ГОСПОДИНА ПРАВОГ? Чувена атлетичарка изгледа КАО АВИОН, али је и даље „НЕТАКНУТА“: Многи мисле да сам ЧУДНА и да са мном „нешто није у реду“, али ја НЕ ОДУСТАЈЕМ (ФОТО, ВИДЕО) 
Она је спортисткиња о којој ће се, у години Олимпијских игара, сигурно доста писати, али иако је на стазама ефикасна и успешна, велика атлетска звезда трчања кратких деоница преко препона Лоло Џонс има другачију причу у свом приватном животу.
Спорт / Остали спортови СРБИЈА ЈОШ БРОЈНИЈА У ПАРИЗУ: Стрелац Лазар Ковачевић постао 82. члан Олимпијског тима Србије
Српски стрелац Лазар Ковачевић постао је 82. члан Олимпијског тима Србије пошто је у дисциплини ваздушна пушка 10 метара освојио прво место на квалификационом турниру који је одржан у бразилском граду Рио де Жанеиро.
Photo
Спорт / Остали спортови (ФОТО) ЧУДО ОД МОМКА Млади Зрењанинац са 16 година иде у ПАРИЗ Јустин Цветков биће део наше репрезентације
Зрењанинац Јустин Цветков, репрезентативац Србије у пливању, освојио је златну медаљу и оборио државни рекорд за јуниоре до 17 година на 100 слободно на митингу у Ајндховену. Штоперицу је зауставио на 49,59.
Спорт / Остали спортови Веслачу Милошу Лавирцу две медаље, једна Сергеју Чипаку на регати у Загребу
Запажен успех имали су веслачи српских клубова на великој међународној регати Хрватска опен на којој је учествовало више од 1500 учесника из 15 европских земаља.
Спорт / Остали спортови АНДРЕЈ БАРНА ОСВОЈИО ОСМО МЕСТО у Сан Антонију на 100 слободно
Андреј Барна, српски олимпијац, освојио је осмо место у трци на 100 слободно на митингу Про серије у Сан Антонију.
Спорт / Остали спортови СРПСКИ ММА БОРАЦ АЛЕКСАНДАР РАКИЋ ПОРАЖЕН од Јиржија Прохаске у Лас Вегасу
Српски ММА борац Александар Ракић поражен је од Чеха Јиржија Прохаске на УФЦ 300 спектаклу у Лас Вегасу.
Спорт / Остали спортови ОЛИМПИЈСКА И СВЕТСКА ШАМПИОНКА У ТРОСКОКУ ЈУЛИМАР РОХАС пропушта Олимпијске игре
Олимпијска и светска шампионка у троскоку Јулимар Рохас пропустиће Олимпијске игре у Паризу због повреде.
Спорт / Остали спортови СРПСКИ ОМЛАДИНЦИ ОСВОЈИЛИ ЧЕТИРИ БРОНЗАНЕ МЕДАЉЕ на боксерском ЕП у Поречу
Српски омладинци освојили су четири бронзане медаље на боксерском Европском првенству које је одржано у хрватском граду Поречу.
Спорт / Остали спортови ОДЛАЗАК ВИШЕСТРУКОГ ШАМПИОНА У 34. години преминуо БОДИБИЛДЕР Слободан Јанковић 
Вишеструки државни шампион у фитнесу и бодибилдингу, Слободан Јанковић, преминуо је у 34. години.
Спорт / Остали спортови НОВИ УСПЕСИ КАРАТИСТА ХАЈДУКА ИЗ КУЛЕ: Без премца у Војводини
Стопама својих старијих другова, који су на више претходних такмичења, како на домаћој, тако и на међународној сцени, демонстрирали неспорни квалитет, кренули су и најмлађи чланови Карате клуба Хајдук из Куле. 
EUR/RSD 117.1474
Најновије вести