Пред 52. „Дневников” турнир: Пријаве још данас и у понедељак

Приближава се почетак 52. традиционалног “Дневниковог ” турниру у малом фудбалу, а пријаве за турнир примаћемо још само данас и у понедељк. И јуче као и неколико минулих дана стигло је десетак пријава

 и то у свомим конкуренцијама. Између остали своје учешће на турниру потврдили су: Ресторана за моју душу, Кафемат концепт бар ресторан, Електротим, Ауто школа ММ, Форца Асип, Победа ауто, Грађевинци,а још неколико је најавило да ће то учинити данас. Све је извесније да ће најпрестижнија смотра мини фудбала окупити бројне врхунске фудбалере из Новог Сада и околних места. 

Прве утакмице одиграће се 27. децембра и одлагања више неће бити с обзиром да су резервисани термини у малој сали Спенса за друге садржаје. Играће се готово без слободног дана (изузев празника) да би се  такмичење завршило 11. јануара. Као и ранијих година,  у предтакмичењу изаћићемо у сусрет екипама и омогућити им да померају термине, али само ако се благовремену јаве Такмичарској комисији. Пријаве за турнир примаћемо још ове недеље и у понедељак непосредно пред жреб, који ће бити обављен 22. децембра (понедељак) у Ресторан клубу “Соња”, на игралишту Кабела. Турнир ће се одржати у малој сали Спенса, а вога пута уместо ветерана такмичиће се петлићи (2004. годиште и млађ), што не значи да су врата најстаријој категорији затворена, ако буде довољно екипа и они ће на паркет новосадског Спенса. 

Пропозиције остају исте,  играће се по старим правилима, са пет играча у пољу и голманом, а једну екипу сачињава 10 фудбалера. За сваку утакмицу тимови могу мењати поставе, али један играч може да наступи само за једну екипу, без обзира на конкуренцију. У конкуренцији су: сениори, кадети (1998. и млађи), пионири (2000. и млађи),  млађи пионири (2002. и млађи) и петлћи (2004. и млађи). Котизација за сениорске екипе је као и прошле године - 15.000 динара, кадети ће плаћати 11.000, пионири 10.000, млађи пионири 9.000, док  је уплата за петлиће 8.000 динара.  Припремамо вредне награде за најбоље,жеља нам је да првопласираној екипи припадне 500.000 динара(ако се пријави близу 100 екипа у свим категоријама), а биће награђене и другопласирана и трећепласирана, док ћемо у млађим категоријама делити робне награде и одличја. 

Пријаве за турнир примамо још данас од 15 до 20 и у понедељак непосредном пред жреб у просторијама Спортске рубрике “Дневника” (Булевар ослобођења 81, први спрат, соба 14) и на жиро рачун КМФ “Блок” 340 - 11011777 - 83, с назнаком за “Дневников” турнир и именом екипе. Информације се могу добити на телефон : 021/480 - 6827.

Г. К.

 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести