Преко Румунки до Данске

Пред српским рукометашицама налази се двомеч с Румункама у оквиру баража за одлазак на Светско првенство у Данској. Како би се што боље припремиле за изузетно важне утакмице, селектор Саша Бошковић је окупио

 тренутно наше најбоље играчице, како би ЕХФ седмицу, намењену репрезентативним тимовима, искористио на најбољи начин. До прве утакмице, која је заказана за 6. јун у Краљеву, српске рукометашице  тренираће у Врњачкој бањи.

- Надам се да ће девојке бити спремне и здраве и да ће уложити максимум, како бисмо остварили циљ да одемо на СП - рекао је селектор Саша Бошковић.
И међу играчицама влада оптимизам.- Даћемо све од себе да остваримо циљ. Позвала бих све љубитеље рукомета да дођу у Краљево и да нам помогну - кратко је казала Сања Радосављевић,На њене речи надовезала се искусна Катарина Крпеж:

- Очекују нас две тешке утакмице, али без обзира на то, пружићемо максимум. Очекујемо подршку публике - рекла је Катарина.И Јелена Живковић очекује подршку навијача, не само из Краљева, него из читаве Србије.

- Вредно радимо на тактици, анализи и надамо се позитивном резултату. Надам се да ће нас публика носити до резултата који би могао да буде вредна залиха пред реванш у Клужу, који је седам дана касније - додала је Живковићева.

Ј. Г.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести