Пријем за младе рукометаше Војводине

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин и помоћник градоначелника Новог Сада Александар Петровић примили су рукометаше Војводине (2000. годиште и млађи),

који су се окитили најсјајнијим одличјем на  Играма младих у Сплиту.

- Поносан сам што се младе селекције враћају са такмичења доносећи медаље, у овом случају златну, јер то показује да је загарантована будућност српског рукомета. Честитам им у име Града Новог Сада и наглашавам да је наш стратешки циљ да помажемо школски спорт и омладину – истакао је Огњен Цвјетићанин.

  Млади рукометаши Воше су у прошлој сезони у 35 утакмица остварили исто толико победа, рачунајући наступе и на европским турнирима.  

- Поносни смо на успех сениорских селекција, а дочекали смо да и млађе категорије остварују врхунске резултате. Са руководством Града, на челу са градоначелником Милошем Вучевићем, имамо сјајну сарадњу и верујем да имамо шансу да ове године одбранимо титулу првака. Спорт у Новом Саду заслужује да буде више заступљен у медијима и да добије значајну материјалну подршку  – рекао је директор РК Војводина Дарко Јевтић. 
 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести