Радоњић: Барселона фаворит, али можемо да направимо подвиг

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да екипа у позитивном амбијенту дочекује Барселону у трећем колу Евролиге и да се нада новом изненађењу у елитном такмичењу.

"Долази нам Барселона и очекује нас једно дивно вече у Арени. Играмо са прошлосезонским учесником Фајнал-фора, клуба са високим амбицијама и играчима који су много урадили у каријери. Пред нама је огроман изазов", рекао је Радоњић на конференцији за медије у КОМБАНК арени.

Радоњић је додао да је јасно да су Каталонци фаворити у сутрашњем дуелу, али да су црвено-бели јако мотивисани.

"Барселона долази са гласним најавама да ће нас савладати и нико не бежи од тога да је фаворит. Имамо велику жељу да направимо нови подвиг и наду да можемо да играмо са свима. Верујем да можемо да будемо конкурентни Барселони, иако је одлично попуњена на свим позицијама", рекао је Радоњић и осврнуо се на велики тријумф у Истанбулу против Галатасараја у Евролиги.

"У позитивном смо амбијенту после победе над Галатасарајем, која због специфичности важи више од обичног тријумфа у Евролиги. Мотивисани смо да дамо и извучемо више од максимума", навео је Радоњић.

Он је додао да последње појачање Нејт Волтерс неће бити у саставу јер није регистрован, али и у супротном не би играо јер је тек дошао.

"Волтерс је синоћ стигао у Београд и на тренинг, тек се упознао са тимом. Ситуација је таква да је 18 сати путовао и да је регистрован не би био у тиму. Верујем да ће касније бити од користи", поручио је црногорски тренер.

Утакмица између Црвене звезде и Барселоне игра се сутра од 19 сати.
 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести