Радоњић: Победом над Тамишом да сачувамо прво место

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да победом над Тамишом жели да екипа задржи прво место на табели Суперлиге Србије.

"У тиму имамо ровитих играча, а овако згуснут распоред утакмица нам отежава њихов потпун опоравак. У сваком случају и у дуелу против Тамиша у Панчеву идемо на победу. Наш циљ до краја лигашког дела сезоне се зна, а то је да сацувамо прво место које це нам у плеј-офу омогућити предност домаћег терена", рекао је Радоњић за званичан сајт црвено-белих.

Он је истакао да екипа максимално озбиљно мора да схвати меч против Тамиша.

"Желимо да освојимо нове бодове, али и да урадимо неке ствари које це нам бити значајне за финиш сезоне", навео је црногорски стручњак.

Радоњић је током играчке каријере носио дрес тадашњег панчевачког Профиколора.

"Било је то давне 1993. године и било ми је много лепо у Панчеву. Оно што највише памтим су диван град и дивни људи, где сам стекао много пријатеља. Интересантно је да ће ми ово бити први званични меч у Панчеву од како сам отишао из Профиколора. Била је то заиста добра сезона за мене и лепе успомене везују за тај град, али баш због тога потрудићу се да се моја екипа у што бољем светлу покаже", закључио је Радоњић.

Утакмица 10. кола Суперлиге између Тамиша и Црвене звезде играс е сутра од 19.30 у Панчеву.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести