Ристић најављује Звездину голеаду

У посртању фудбалера Црвене звезде у финишу сезоне једина светла тачка био је млади, даровити везиста Михајло Ристић. Пружену шансу је искористио на прави начин, наметнуо се тренеру Лалатовићу.

- Пре само пола године гледао сам мечеве из ложе, сада сам на терену, и доприносим тиму. Све се десило јако брзо, можда и пребрзо, али шта је ту је, спреман сам на све шта ме чека – каже Ристић.

Два неочекивана, везана, ремија пореметила су планове шампиона.

- Наравно да резултати утичу на нас, како позитивни тако и негативни. Увек је све лакше и лепше када се побеђује. Међутим, баш када је најтеже, морамо бити јединствени. То и радимо, заједно смо у овоме и изаћи ћемо још јачи. Имамо велики мотив да преостала два сусрета решимо у своју корист- сматра Ристић.

У суботу на наш највећи стадион стижу “романтичари”.

- Кључна утакмица за нас. Морамо да прекинемо негативну резултатску серију. ОФК Београд има одличан тим, надам се да ће амбијент бити леп да ће трибине бити солидно попуњене, што су предуслови за добру представу. Пред нама је императив освајања три бода, једва чекамо да дуел крене - закључио је Ристић.

Слаба реализација створених прилика однела је већ много бодова.

- То јесте проблем,мало нам је и спортска срећа окренула леђа. Можда баш против плавих са Карабурме напокон видимо голеаду. Уосталом, у последњем окршају славили смо са 4:2. Најбитније је да барем за гол будемо бољи од ривала и остваримо важну победу - каже Ристић.

З. Рангелов

 

Звезда оштећена у Крагујевцу

На редовној седници Судијске комисије ФСС - Поткомисије за анализу суђења, саопштено је да је Црвена звезда оштећена пропустом судије на мечу са Радничким. Утакмица у Крагујевцу је завршена без голова. У 51. минуту црвени картон добио је Планић, а претходно играчу Радничког није досуђен офсајд. Помоћном судији Срђану Милутиновићу следи дужа пауза у делегирању.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести