Ривал по мери

Рад на Врачару дочекује екипу новосадске Војводине у дербију 13. кола. У претходном кругу Рад је одиграо сјајну партију у Јагодини и савладао домаћина са 2:0, док је Војводина поражена на свом терену

од екипе Доњег Срема – 2:3. У редовима “грађевинара” сматрају да имају прилику да уђу у победоносну серију и да се прикључе горњем делу табеле ,где им је објективно и место.

Шеф стручног штаба Милан Милановић и поред изузетно јаког ривала верује у успех свог тима.- До краја нас очекују три првенствене и једна Куп утакмица. Први корак је да победимо екипу Војводине. Надам се квалитетној утакмици, сви су здрави, нема повређених, нема картона и очекујем максималан учинак свих играча. Наши квалитети су видни на терену и очекујем да обрадујемо наше навијаче. Ако би до краја првенства освојили од 4 до 6 бодова био би задовољан учинком – рекао је Милан Милановић.

Један од најбољих играча Милош Милосављевић очекује тешку утакмицу, јер изузетно цени ривала.-  Војводина је веома озбиљан ривал, екипа која игра леп фудбал.Но, и ми смо показали квалитете и нико не може да нам замери што се надамо победи.Веома добар новосадски тим нам је ривал по мери, да видмо колико заиста вредимо – истако је Милосављевић.

С. Р.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести