Спорт - Рукомет

Спорт / Рукомет НЕОПХОДНО ЈЕ ДА СЕ ПЛАСИРАМО НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО каже селектор Србије Урош Брегар
Циљ који смо поставили на почетку, да се пласирамо на Европско првенство је од круцијалног значаја да се ова селекција развије у конкурентну репрезентацију, изјавио је данас селектор рукометашица Србије Урош Брегар.
Спорт / Рукомет МИЛАН БОМАШТАР БЛИСТА У ДРЕСУ ШАРТРА: 205 разлога за већу минутажу у националном дресу
Рукометна репрезентација Србије пред којом је нови почетак са селектором Борисом Ројевићем не мора да брине за голмане.
Спорт / Рукомет КАДЕТКИЊЕ СРБИЈЕ БОЉЕ ОД РУКОМЕТАШИЦА ЖЕЉЕ: Припреме за Светско првенство
Женска кадетска репрезентација Србије одиграла је у Шапцу пријатељски меч са екипом Железничара у ком је славила са 24:23 (13:10).
Спорт / Рукомет У БУНДЕСЛИГАШУ ИЗ ЛАЈПЦИГА: Званично представљен Лука Рога 
Рукометаш новосадске Војводине и репрезентације Србије пивот Лука Роган је у уторак званично представљен у бундеслигашу из Лајпцига, СЦ ДХФК.
Спорт / Рукомет ЛИГА ШАМПИОНА ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ: Српкиње у четвртфиналу
Рукометашице Ференцвароша савладале су Брест са 31:26 и тако направиле подвиг и пласирале сењ међу осам најбољих тимова Европе. У првом мечу било је 30:28 за Брест. Андреа Лекић је у Француској постигла четири гола, а Драгана Цвијић два.
Спорт / Рукомет ПРВА ЛИГА ВОЈВОДИНА ЗА РУКОМЕТАШЕ: Славија лако изашла на крај са Футожанима
Рукометаши новосадске Славије савладали су Металац из Футога са 35:28 (18:13) у 15. колу Прве лиге група Војводина. Ово је девети тријумф за Новосађане у лиги и тренутно заузимају треће место на табели иза Потисје Плетекса из Аде и Јединства из Новог Бечеја.
Спорт / Рукомет РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ УБЕДЉИВО СЛАВИЛИ ПРОТИВ ЈУГОВИЋА: Некад био дерби, сад се приповеда
Рукометаши Војводине савладали су каћки Југовић са 36:17 у дербију 20. кола Суперлиге Србије. Истина, по резултату и односу снага дуел у СЦ Слана бара тешко се може окарактерисати као дерби, већ тај епитет носи захваљујући дуелима ових тимова од пре десетак година.
Спорт / Рукомет САОПШТЕЊЕ ПАНЧЕВАЦА ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД ПАРТИЗАНА: Нећемо се жалити, применићемо тактику добитну у Србији
Рукометни клуб Динамо из Панчева издао је саопштење после полуфиналне утакмице Купа „Проф. др Бранислав Покрајац” коју је изгубио од Партизана.
Photo
Спорт / Рукомет СРЕБРНИ РУКОМЕТНИ ОРАО ДРАГАН МАРЈАНАЦ ОСТАЈЕ У ХЦР СУР АРАУУ У НОВОЈ УЛОЗИ Голманску каријеру мења тренерском (ФОТО)
Из Швајцарске је стигла помало неочекивана вест. Сребрни „орао" са Европског првенства 2012. године, члан ХЦР Сур из Арауа, Драган Марјанац на лето завршава рукометну каријеру.
Спорт / Рукомет РУКОМЕТАШИЦЕ ВОЈВОДИНЕ СУТРА ГОСТУЈУ МЛАДОСТИ У НОВОЈ ПАЗОВИ (19): Бодови злата вредни
Рукометашице Војводине гостоваће сутра од 19 часова Младости у Новој Пазови у последњем колу пред доигравање у Суперлиги Србије.
Спорт / Рукомет РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ СУТРА ДОЧЕКУЈУ ЈУГОВИЋ У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ (18)​​​​​​​: Комшијски дерби у Сланој бари
Ближи се крај сезоне у рукометној Суперлиги Србије, а екипе су у завршним борбама за што бољу позицију пред одигравање. Пред локални дерби 20. кола у ком се састају Војводина и Југовић ситуација је јасна. Новосађани ће сигурно у плеј-оф и борбу за трофеј, док ће Каћани у плеј-аут и очекује их надметање за опстанак, које судећи по тренутном стању на табели не би требало да представља проблем за екипу Ђуре Тојагића. Меч се игра данас са почетком у 18 часова у СЦ Слана бара.
Спорт / Рукомет НЕЗАМИСЛИВ СКАНДАЛ Србију извукли са тзв. Косовом! Жреб хитно ОБУСТАВЉЕН
Рукометна репрезентација Србије сазнала је са ким ће играти у квалификацијама за Европско првенство које се 2026. године игра у Данској, Норвешкој и Шведској, али је нешто сасвим друго обележило жреб.
Спорт / Рукомет РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ И ПАРТИЗАНА У ФИНАЛУ КУПА СРБИЈЕ: Новосађани показали снагу
Одиграна су полуфинала Купа Србије „проф. др Бранислав Покрајац“ за рукометаше.
Спорт / Рукомет РУКОМЕТАШИ СРБИЈЕ ДОБИЛИ ПРОТИВНИКЕ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЕП: Шпанци највећа претња за ,,орлове"
Мушка рукометна репрезентација Србије ће се у квалификацијама за Европско првенство такмичити у четвртој групи са Шпанијом, Италијом и Летонијом. Шампионат Европе играће се у Шведској, Данској и Норвешкој од 15. јануара до 1. фебруара 2026. године. Градови домаћини биће Кристианштад, Малме Хернинг и Осло.
Спорт / Рукомет ПОЛУВРЕМЕ ПОЛУФИНАЛА РУКОМЕТНОГ КУПА СРБИЈЕ:Новосађани крупним корацима корачају ка финалу
Након 30 минута игре евидентно је да је новосадски клуб ближи плсаману у финале Купа „проф. др Бранисалв Покрајац". Одбране је, као и увек на висини задатка, а напад то прати те Војводина води са 17:11 након првог дела игре.
Спорт / Рукомет КУП СРБИЈЕ: ВОЈВОДИНА ДОЧЕКУЈЕ МЕТАЛОПЛАСТИКУ (19) Новосађани Свесни квалитета противника
Након рукометне ЕХФ недеље националног тимова играчи су се вратили у тимове и очекује их завршница сезоне.
Спорт / Рукомет РК ЈУГОВИЋ ДОБИО НОВО РУКОВОДСТВО: Алекса Радукин на челу
Рукометни клуб Југовић, после оставке Марка Митровића (8. фебруара), добио је ново руководство.
Спорт / Рукомет СПОРТСКИ ДИРЕКТОР РУКОМЕТНЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ МАРКО ВУЈИН ЗАДОВОЉАН ИГРАМА У ПОЉСКОЈ: Одличан почетак за тим и новог селектора
Мушка сениорска репрезентација Србије вратила се са успшне мартовске ЕХФ недеље коју су најбољи српски рукометаши провели у Пољској.
Спорт / Рукомет КАДЕТСКЕ РУКОМЕТАШИЦЕ СРБИЈЕ ОВЕ ГОДИНЕ ОЧЕКУЈЕ СВЕТСКО ПРВЕНСТВО: Селектор Барбуловић има јасан план пред окупљање
Женска кадетска репрезентација Србије коју ове године очекује Светско првенство своје генерације, окупиће се у оквиру тренажног центра РСС од 25. до 27. марта у Шапцу.
Спорт / Рукомет ОКУПИЛЕ СЕ ЈУНИОРСКЕ РУКОМЕТАШИЦЕ СРБИЈЕ: Љиљана Марковић жели леп и модеран рукомет
Женска пионирска репрезентација Србије окупиће се у оквиру Тренажног центра РСС и том приликом на гостовању у Асутрији одиграти два контролна сусрета.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести