Спартак за проверу форме

Током протекле седмице фудбалери Војводине тренирали су, али нису били комплетни због изостанка репрезентативаца Ожеговића, Настића, Динге, Кордића и Радовића. Они су били, или су још

ангажовани у разним селекцијама и у црвено-белом табору с нестрпљењем очекују њихов повратак и прикључивање клупским друговима. И поред тога, шеф стручног штаба Златомир Загорчић задовољан је начином на који су остали првотимци тренирали.

- Тренутно је пауза у првенству, а ми се налазимо у нормалном тренажном циклусу - рекао је тренер новосадског суперлигаша. - Данас смо заказали тренинг утакмицу са суботичким Спартаком, па ћемо имати прилику да видимо у каквој се тренутно форми налазимо, али и да проценимо какво је стање играча који су изашли или тек излазе из повреда.

Задовољан сам односом играча према обавезама, а све нас радује повратак Доминика Динге који је одрадио тренинг опоравка и биће нам на располагању. Надам се да ће се и остали репрезентативци вратити здрави и да ћемо ускоро имати на окупу све играче.Утакмица са Суботичанима игра се данас од 15 часова у ФЦ “Вујадин Бошков”, а наставак првенства уследиће 17. октобра, када црвено-бели дочекују Раднички из Ниша.

А. П.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести