Спремо спреман за повратак

Фудбалери Војводине тренирају у ФЦ “Вујадин Бошков”, а како је снежни покривач и даље на травнатим теренима, јуче се радило с лоптом на вештачкој подлози.

У Новом Саду црвено-бели ће остати до 19. јануара, а затим крећу на припреме у Будву. Дан раније ће, од 14 часова, у Бачкој Паланци одиграти тренинг утакмицу против суперлигаша Бачке, на новом терену с вештачком травом.

Тренутно  је на тренинзима 35 играча, рачунајући и момке који су позајмљени новосадском Пролетеру, као и оне који су на проби. Међу играчима који ће покушати да убеде стручни штаб да имају квалитет да потпишу професионелне уговоре са Војводином су двојица момака са амричког колеyа (Метју Тили и Брајан Илоски), леви бек Дејан Поњевић и једно познато лице – Милан Спремо, момак који је поникао у Војводини и у млађим категоријама наговештавао висок потенцијал.

Кадровска ситуација је доста добра, тачније нема играча који имају озбиљније здравствене проблеме.- Тренутно у погону нису тројица играча – каже  др Борко Вукосав. – Синиша Бабић не тренира због стомачних тегоба, док Михајло Нешковић и Милан Лазаревић имају вирозе. Са друге стране, драго ми је да се Џенан Бурековић опоравио од врло неугодне повреде задње ложе и да тренира са осталим првотимцима.

Д. Кнежић

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести