Сремци изненадили „змајеве”

Изненађење на Вождовцу. Фудбалери Доњег Срема успели су да савладају београдски састав и тако направе велики корак ка опстанку у лиги. Змајеви нису личили на тим који је прошле недеље ремизирао са Партизаном.

Вождовац - Доњи Срем 0:1 (0:0)

БЕОГРАД: Стадион Вождовца, гледалаца 6500, судија: Мажић (Врбас). Стрелац: Спалевић у 48. минуту. Жути картони: Синђић и Китановски (Вождовац), а Обуоби, Кошутић, Јосипов и Швоња (Доњи Срем).

ВОЖДОВАЦ: Супић, Китановски, Радивојевић, Николић, Стојковић, Синђић, Јокић (Ђермановић), Караклајић (Yугурдић), Ловречић (Трипковић), Одита, Шкерјанц.

ДОЊИ СРЕМ: Белић, Кошутић, Јосимов, Прљевић, Вукобрат, Абубакари, Јелић (Синђић), Шарац (Швоња), Богуновић, Спалевић (Христов), Обуоби.

Изненађење на Вождовцу. Фудбалери Доњег Срема успели су да савладају београдски састав и тако направе велики корак ка опстанку у лиги. Змајеви нису личили на тим који је прошле недеље ремизирао са Партизаном. Играли су бледо без амбиције, па су упорни гости успели да победе. У првом делу играло се доста бледо по тешком блатњавом терену.

Једини гол постиго је Спалевић на почетку другог полувремена, када је после центаршута Милоша Јосимова погодио мрежу Вождовчана.
После гола змајеви су појачали темпо, међутим нису успели да савладају одличног голмана Сремаца Белића. У финишу утакмице Вождовац је имао неколико прилика, прво је Одита тукао али није био довољно прецизан, потом се Yугурдић нашао у прилици, али је Белић био на месту, а из контра напада фудбалери Доњег Срема могли су чак и да повисе предност, Богуновић је изашао сам испред Супића, али је искусни чувар мреже одлично интервенисао.

У последњим секундама меча играло се у шеснаестерцу Пећинчана, међутим после контре прилику је  имао Христов, са петерца је шутирао, али је његов ударац Супић успео да одбрани.

Г. К.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести