Сукоб навијача, касни почетак дербија

Вечити фудбалски дерби између Црвене звезде и Партизана касни због туче навијача на трибинама стадиона "Рајко Митић". До сукоба је дошло на северној и источној трибини између

присталица Звезде "делија" и највероватније групе "Забрањени", која подржава Партизан.

Полиција је брзо интервенисала и покушала да спречи већи инцидент. Судија Милорад Мажић одлучио је да повуче екипе са терена, док се ситуација на трибинама не смири.

Играчи коначно на терену, дерби каснио 45 минута

Вечити фудбалски дерби између Црвене звезде и Партизана почео је са 45 минута закашњења због сукоба навијача на трибинама стадиона "Рајко Митић".До нереда је дошло на северној и источној трибини између присталица Звезде "делија" и највероватније групе "Забрањени", која подржава Партизан.

Полиција је брзо интервенисала и покушала да спречи већи инцидент, али у томе није успела, па је била приморана да испразни један сектор на северној трибини.Претходно је судија Милорад Мажић повукао екипе са терена, док се ситуација на трибинама не смири.

Милић: Приведено око 20 навијача

Полиција је привела око 20 особа због нарушавања и покушаја нарушавања јавног реда и мира, уочи почетка фудбалског дербија, рекао је  Тањуг у начелник београдске полиције Веселин Милић.Вечити дерби између Црвене звезде и Партизана касни због туче навијача на трибинама стадиона "Рајко Митић", јавља  Танјугов репортер са лица местса.

До сукоба је дошло на северној и источној трибини између присталица Звезде "делија" и највероватније групе "Забрањени", која подржава Партизан.Судија Милорад Мажић одлучио је да повуче екипе са терена, док се ситуација на трибинама не смири.

Према речима Милића, било је сукоба са навијачима, али је полиција благовремено интервренисала и наставиће са привођењем свих који нарушавају јавни ред, мир и безбедност.
 

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести