Све зависи од старта

Фудбалери пригревачког Братства нови чланови Српске фудбалске лиге, група Војводина тренирају пуним темпом и без поговора испуњавају све

оно што им стратег Слободан Бачић, са помоћницима Гавриловићем, Поповићем и Цветићанином постави као задатак. Конкуренција је велика и жестока, па ће се за свако место у тиму борити најмање два играча. Дресови натопљени знојем и максимална посећеност тренизима дају присталицама клуба за право да од самог старта првенства очекују добре резултате, а пошто Пригревчани у прва два кола играју пред домаћом публиком, за очекивати је да стадион буде испуњен до последњег места.

-Управо та чињеница нас обавезује да будемо максимално спремни, али и опрезни. Долазе нам веома квалитетни српсколигаши Омладинац из Нових Бановаца и Раднички из Шида. Од старта ће много зависити, јер он може јако да утиче на психу играча, како у позитивном, тако и у негативном смислу. Задовољни смо распоредом, мада свако мора да одигра исти број утакмица, али собзиром да смо новајлије у лиги, односно повратници овакав старт нам највише погодује - каже председник клуба Горан Несванулица.

Минулих дана Несванулица је био веома заузет око прелазног рока. Стиче се утисак да је задовољан новајлијама и да је одрадио све оно што је било зацртано.- Ангажовали смо оне фудбалере које је шеф стручног штаба Слободан Бачић сматрао да су неопходни за добар резултат. Наш циљ је да што пре обезбедимо добру позицију на табели и да играмо допадљиво како на домаћем, тако и на гостујућим теренима.

Многи нас убрајају у ред најбољих екипа Српске лиге Војводина. Ласкаве речи сваком пријају, па и нама, али ми морамо најпре да се адаптирамо на нови ранг такмичења, а потом, када буде прошао одређен број кола, моћемо да причамо о неком евентуалном пласману у горњи део табеле. Не гајимо нереалне амбиције. Жалимо да будемо стални чланови овог ранга такмичења и да млади играчи стичу неопхопдно искуство које би им било драгоцено за одлазак у нову средину - категоричан је Несванулица.

Ј. Бањац
 

Бачић задовољан

На недавном гостовању на локалној радио станици тренер Пригревчана Слободан Бачић је похвалио услове које имају он, његови сарадници и играчи.
-Пригревица је тренутно најорганизованији клуб у овом делу Бачке. Ради се озбиљно, сваки појединац зна шта су му обавезе и што је најбитније, све што се управа клуба са играчима договори буде максимално испоштовано. Ни једног момента није било спорно око ангажовања оних играча које сам предложио да дођу. Ја никада унапред не обећавам ништа, али верујем да ћемо оправдати поверење челника клуба и да ћемо најпре обезбедити опстанак, а за даље је сувише рано говорити - нагласио је Бачић.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести