Тренер Илић хвали играче

На стадиону, спорткој хали и теретани у Гложану, као и на терену са вештачком травом у Бачкој Паланци припремају се фудбалери ЧСК Пиваре.

На припремама је близу четрдесет играча, међу којима су петнаестак младих  фудбалера из клубава широм Србије.

Тренер Триво Илић више је него задовољан досадашњим радом, као и атмосфером у клубу.
- До сада смо радили два пута дневно. У сусрет нам је изашло руководство Будућности из Гложана,  дали су нам халу на располагање када год желимо. Хала је нова, добро опремљена, има и теретану и налази се у склопу фудбалског стадиона.Играчи, а сваки дан их је преко тридесет, добро раде, марљиви су и послушни. Што се тиче играча из прошле сезоне, Томовића, Ђокић и Златковића су се вратили у Спартак, Жакула и  Вукасовић су прешли у Радник из Сурдулице, Станић и Јованић су одлучили да више не играју, Крстановић још размишља о даљој судбини, док су Марковић, Плавшић, Божовић, Шљиванчанин и Фуртула у потрази за новим клубовима – саопштио је тренер Триво Илић.

Од  петнаестак талентованих потенцијалних појачања сигурно ће неки остати, а све ће бити познато до краја месеца када буде одиграно бар четири,пет припремних утакмица.

Прва провера је данас у Београду против Чукаричког, 21. у Суботици са Спартаком, а у Челареву 31. са Црвеном звездом из Новог Сада, па четвртог фебруара две утакмице у Челареву против Пролетера из Новог Сада и ТСЦ из Бачке Тополе.  

В. Вујановић

Давидов тренира

Зоран Зец у два наврата бивши играч ЧСК Пиваре није више усамљен као појачање. Из Радана из Лебана стигао је одлични одбрамбен и играч Анђелковић, који је играо у Врању и Сурдулици, и голман Кнежевић из Земуна. Радује све присталице ЧСК- а то што се опоравио од повреде Александар Давидов, који на пролеће треба да буде носилац игре. Почео је са лакшим тренинзима и Стефан Зоговић, који би могао на терен  средином пролећног дела првенства.

Бојић први асистент
Триво Илић је за свог првог сарадника изабрао Ђорђа Бојића (36), досадашњег тренера младих селекција ЧСК Пиваре. Завршио је ДИФ, похађа школу за А лиценцу, радио је у школи фудбала Ајакс у Новом Саду код познатог тренера Светозара Чиче, а био је и тренер у Херцеговцу из Гајдобре. Стручни штаб, у којем је још и тренер Синиша Чубрило, појачан је и са тренером омладинаца Сашом Пилиповићем.
 

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести