Тренинзи и тест са Спартаком

Репрезентативне обавезе условиле су паузу у фудбалској Суперлиги Србије, која ће потрајати до 14. октобра. И поред тога што је иза њих већ 20 такмичарских утакмица, играчи Војводине

 настављају с тренинзима, уз жељу да се освеже и поправе форму, односно да се врате на  ниво игара какве су приказивали током летњих месеци. Иако наступом нису оправдали улогу фаворта, у прошлу суботу су црвено-бели, победом над ОФК Београдом (1:0), најавили излазак из кризе и сада спокојније могу да чекају први следећи првенствени сусрет у којем ће бити гости Црвеној звезди.

- После дуела с ОФК Београдом, шеф стручног штаба Златомир Загорчић дао је два слободна дана првотимцима, тако да с радом они настављају данас - рекао је секретар стручног штаба Војводине Драган Вукићевић. - На распореду су два тренинга, тако ће бити и сутра, а у четвртак и петак играчи ће вежбати једном. У суботу смо заказали тренинг утакмицу са Спартаком из Суботице, која  ће бити одиграна у Фудбалском центру “Вујадин Бошков”, од 15 часова.

Ни овог пута новосадски суперлигаш неће паузу провести у комплетном саставу, јер су петорица првотимаца позвани у разне репрезентативне селекције. У младу селекцију Србије, пред којом је сутра од 18 часова квалификациона утакмица с Андором за ЕП у Пољској 2017. године, селектор Томислав Сивић позвао је Огњена Ожеговића и Бојана Настића. Тај дуел игра се на стадиону “Карађорђе” у Новом Саду, а већ 13. октобра “орлићи” гостују у Литванији.

- Поред младих репрезентативаца Ожеговића и Настића, у У-17 репрезентацију Србије позван је Доминик Динга, док је за У-21 селекцију Црне Горе на списку голман Марко Кордић. Коначно. У изабрани тим Републике Српске уврштен је Славиша Радовић, тако да њих петорица неће бити с нама током паузе - додао је Вукићевић.

Због наведених изостанака, постоји могућност да утакмица Војводине с Црвеном звездом не буде на програму у среду, 14. октобра, већ два дана касније, али ће се о томе нешто конкретније знати током наредних дана.

A. Предојевић

 

Популарне цене улазница

За квалификациону утакмицу за ЕП младих репрезентација, коју у среду на стадиону “Карађорђе”, играју Србија и Андора, цене улазница продају се по популарним ценама. Сви они који пожеле да уживо прате овај сусрет карте могу да набаве по ценама од 300 динара (Запад), 200 динара (Исток) и 100 динара (Север), а оне се продају на централној благајни Гигс тикса (Краља Александра 12, ТЦ “Париски магазин”). Утакмицу ће преносити ТВ Арена спорт, на свом првом програму.
 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести