Уз навијаче до победе

Рукометаши Војводине вечерас (1.март у 20.15) у 3. колу Ц групе Лиге Европе дочекују шампиона Португалије Порто. Ово је, како у клубу истичу, још једна историјска утакмица за нашег првака.

 Зато и позивају навијаче да испуне трибине до последњег места и бодре. Подсетимо да је Војводина поражена од данског Скјерна код куће и од немачког Берлина у гостима. Ништа боље нису се провели ни Португалци, а у вечерашњем дуелу оба састава очекују бодове.

Директор црвено - белих Дарко Јевтић захвалио се навијачима на подршци коју су пружили у дуелу са Скјерном и позвао их да поново дођу у што већем броју и навијају паклено. Такође, захвалио се и рукометашима који пружају максимум на терену, иако им касне исплате, пошто финансијска ситуација у клубу није најбоља. Ни овога пута неће изостати подршка полазника рукометних школа у граду и околини, али ни клубова, који ће доћи да бодре Новосађане. Дакле, све је спремно за нови спектакл.

- Очекује нас значајна утакмица и сигурно је да ће ова утакмица бити истински празник рукомета, а наши мотиви су спортски. Не желимо да нам умор играча, који играју утакмице средом и суботом, буде алиби, јер исто тако игра и Порто. Ми желимо да у пакленој, али коректној атмосфери играмо и забележимо прву победу у групној фази Лиге Европе. Португалци су веома снажна, искусна и висока екипа, али имају и својих слабости. Ми смо их посматрали на снимку, морамо да будемо спремни и да заиграмо као против Скјерна. То је била наша најбоља утакмица и верујем да можемо још боље да одиграмо - истакао је помоћни тренер Војводине Владимир Цвијан.

Урош Елезовић изузетни леви бек и најбољи стрелац нашег шампиона има своје виђење овог дуела.
- Очекује нас тешка утакмица са искусном и квалитетном екипом. Порто је вишеструки првак Португала и умногоме се разликују од других у својој земљи. Имају неки шпански рукометни шмек, али немају квалитет Скјерна. Води их и наш стручњак Љубомир Обрадовић, који добро познаје српски рукомет. Гледали смо снимке њихових утакмица. Спремили смо се и ово је прилика да освојимо цео плен и зато позивамо навијаче да дођу у што већем броју и подрже нас - рекао је Урош Елезовић.

Улазница за утакмицу стаје 200 динара.

М. Павловић
 

Чешћи поласци аутобуса

У Војводини размишљају и о навијачима. Пошто су увидели да их је после утакмице са Скјерном много чекали  на  аутобуске разговарали су с људима из ГСП Нови Сад и замолили да пре почетка утакмице и после меча на линији 1. саобраћа више аутобуса. Миолбу челника РК Војводина у ГСП - у су прихватили.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести