Уз навијаче ка победи

Баш онако како су и прижељкивали, фудбалери Војводине ушли су у пролећни део првенства у Суперлиги убедљивом победом на гостовању у Суботици (4:1), доказујући да

 овај тим има још пуно тога да покаже и буде више него активан ученик у борби за један од домаћих трофеја. Победа над Спартаком већ је архивирана, а у недељу је пред екипом тренера Драгана Ивановића нови испит и прилика да потврди вредност освојених бодова на северу Бачке. Долази тим Рада, традиционално неугодни супарник, што рађа дозу опреза међу играчима, али и повећава жељу да новим успехом наставе да дишу за вратом водећој Црвеној звезди и другопласираном Партизану.

- Рад је одиграо сасвим добру утакмицу са Партизаном, у којој је ипак поражен на свом терену минималним резултатом - рекао је Драган Ивановић. - “Грађевинари” су у прелазном року претрпели незнатне промене у саставу, а после неуспеха у дуелу са црно-белима имаће пред собом императив да се покажу у лепом светлу и да покушају да нас изненаде. 

Реч је о школованом тиму, који снагу има и у искуству двојице играча - Дринчића и Ћулума. Међутим, не желим да се бавим супарником, већ размишљам о нашој игри и томе како да стигнемо до победе, која јесте наш циљ. Добро смо радили током недеље, све је онако како и треба да буде, дакле исправно, и зато се надам да ћемо ући у утакмицу како желимо и пред нашим навијачима освојити читав плен.

У сличном тону размишља и капитен Дејан Мелег.- Чека нас тежак посао, Рад уме да се брани. Истина је да играмо на нашем терену и пред нашим навијачима, што не значи да ћемо имати лак посао. Заиста добро тренирамо и мислим да смо се квалитетно припремили за утакмицу. Искрено, занима нас једино победа и верујем да ћемо пронаћи пут до ње – поручио је Мелег.

Војводина од новембра 2015. године у домаћој конкуренцији није изгубила утакмицу на свом стадиону, а јесенас је на “Карађорђу” у првенственим сусретима забележила девет победа и реми.- Та чињеница не ствара нам додатни притисак. Када играмо код куће, помоћ навијача нам пуно значи и помаже нам и зато имамо и додатну предност у жељи да пружимо добру игру и стигнемо до сва три бода. Тако ће бити и сутра, без икакве сумње – јасан је капитен.

Филип Малбашић је избио на чело клупске листе стрелаца, са девет голова.- Чека нас дуел са квалитетним тимом, који се држи праксе да афирмише младе фудбалере - нагласио је Малбашић, који је у једном делу каријере носио и дрес Рада. - Искусни Дринчић им је прави предводник, али то ништа неће променити у нашој оријентацији да идемо на победу пред домаћом публиком.

А. Предојевић
 

Бесплатан улаз

Гледаоци за сусрет Војводина - Рад  моћи ће бесплатно да уђу на трибине. Бесплатне улазнице за Запад и Исток моћи ће да преузму данас у просторијама Гигс тикса у Париском магазину (Краља Александра 12), као и у недељу од 14 до 17 часова на главној благајни стадиона, као и на благајни на источној трибини (код ресторана Огњиште), односно од 16 до 17 часова у просторијама навијачке групе Фирма (на северној трибини ). Један гледалац моћи ће да преузме највише три улазнице, а и деца свих узраста мораће да имају властиту карту.
 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести