Ватерполисти Бечеја у 10. колу Прве А лиге дочекују Стари град

После победе (13:7) против Суботичана код куће и пораза (11:12) у Београду од истоимене екипе, ватерполисти Бечеја сутра (15. фебруара) од 20 сати дочекују тренутно другопласирани Стари град.
vaterpolo becej
Фото: Dnevnik.rs

Да им жреб није ишао на руку потврђује чињеница да ће већ у наредном колу гостовати лидеру на табели Прве А лиге Србије Новом Београду 11. април. Објективно гледано, у оба поменута окршаја ривали су фаворити. Али, то би могла да буде и олакшавајућа околност, јер имају две недеље времена више да се припреме за финиш у коме их чекају судари са ТАШ-ом крај Тисе, Ваљевом у гостима и Бањицом пред својим навијачима.

- Многима је актуелно грипозно време донело недаће, а ми смо, захваљујући паузама у школама и на фаултетима, комплетни на тренинзима. Такав амбијент одавно чекам и то охрабрује, као и чињеница да је наш ривал Стари Град изгубио у минулом колу од Суботичана, па постији трачак наде, мада су по квалитету заслужено на коти 2, да их изненадимо пред нашим навијачима. Кад то кажем имам на уму да 12:3 из првог дела није био реалан резултат дешавању у базену, па ако сада спортска срећа буде на нашој страни, ето прилике да утакмица буде драматична и неизвесна -  размишљање је тренера Бечејаца Горана Крстоношића.

Подсећања ради, на минулој утакмици против Београда нису играли Владимир Коровљев и Виктор Месарош, а за актуелни састав Бечеја је много ако изостане један играч из стартне поставе. Сада ће сви бити на окупу и ето прилике да пруже максимум, да сами себе тестирају у дуелу с квалитетним ривалом и виде шта треба поправити до тромеча са себи равнима у финишу лигашког дела првенства.  

Текст и фото: В. Ј.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести