Војвођанска лига – Бачка:Тиса - Младост (А) 3:2 (1:1)

Тиса је одлично почела утакмицу јер је већ у 4.минуту брза акција по левој страни преко Баштованова крунисана ефектним поготком Плавшића, али се екипа из Адорјана, у жестоком и неизвесном окршају пуном преокрета

АДОРЈАН: Игралиште Тисе, гледалаца 150. Судија: Ђ. Симендић (Мол). Стрелци: Плавшић у 4, Мандић у 79 и Нађ у 90. за Тису, а Бурсаћ у 17. и Узелац у 65. за Младост. Жути картони: Батор, Нађ (Тиса), Јововић и Бурсаћ (Младост).

ТИСА: Трипковић 7, Масловара 8, Батор 8, Ђери 7, Војводић 7, Трбовић 7, Мандић 8. Баштованов 8, Живковић 7 (Тандари -), Плавшић 8, Нађ 8.
МЛАДОСТ: Ићитовић 7, Радаковић 7 (М. Рапаић -), Медиж - (Смиљанић 7), Јововић 7, Вујин 7, М. Узелац 7, Басарић 7, Бурсаћ 8, Ожеговић 7, С. Рапаић 7, П. Узелац 8.

Тиса је одлично почела утакмицу јер је већ у 4.минуту брза акција по левој страни преко Баштованова крунисана ефектним поготком Плавшића, али се екипа из Адорјана, у жестоком и неизвесном окршају пуном преокрета, намучила да дође до победе. У 17.минуту уследио је шок за домаћине, када је капитен гостију Бурсаћ из прекида, искоса са леве стране са 22 метра, упутио незгодну лопту према дужем углу, голман Тисе Трипковић није се најбоље снашао и лопта је одсела у мрежи. У 33.минуту Плавшић је пропустио прилику за други погодак јер је изблиза шутирао право у Ићитовића.
Ново непријатно изненађење домаћинима уследило је у 65.минуту. Ожеговић је надмудрио Војводића, а П. Узелцу није било тешко да са пет метара убаци лопту у мрежу. Ипак, у 79.минуту Трбовић је дугом лоптом пронашао у казненом простору Плавшића, а акцију је за изједначење поготком завршио Мандић. Када су сви очекивали завршетак утакмице помиривши се са ремијем, Масловара је муњевито прошао по десној страни а Нађ је главом постигао победоносни гол за Тису.

М. Митровић 

Препород - Младост (Т) 2:0 (1:0)

НОВИ ЖЕДНИК: Стадион Препорода, гледалаца 150, судија: Ђумић (Бачка Топола), стрелци: Копоња у 36. и Н. Ждрња у 90. минуту. Црвени картон: Копоња (Препород).
ПРЕПОРОД: У Ковач 8, Цекић 7, Петричевић 7, О. Ждрња 7, М. Ковач 8, Кемењ 7, Копоња 7, И. Максимовић 7 (С. Максимовић -), Н. Ждрња 8, Јурчек 7, Јарић 7 (Дослов -).
МЛАДОСТ: Бајић 7, Наумовић 6, Срданов 7, Мрђан 6, Шијачић 6, Бранков 7, Васић 6 (Јокић 6), Станков 7, Ћук 7, Бојовић 6 (М. Срдановић 7), Лазарац 7.
Домаћини су били бољи. Цекић је прошао по десној страни центрирао до Копоње који је погодио мрежу. И гости су били добри, али је Угљеша Ковач бранио добро. У 90. минуту Препород је дошао до другог гола преко Н. Ждрње. 

С. Сто.

Јадран - Задругар 0:2 (0:1)

ФЕКЕТИЋ: Игралиште поред Мотела, гледалаца око 200, судија: Зинаја (Суботица). Стрелци: Кончар у 26. и Малеш у 90. минуту. Жути картон: Калинић (Јадран).
ЈАДРАН: Плављанић, Вучковић (Балаћ), Станишић, Бориловић, Матковић, Ђуровић, Пејовић (Ђорђевић), А. Мрваљевић, Ровчанин (Калинић), М. Мартиновић, М. Мрваљевић.
ЗАДРУГАР: Игњатовић, М. Вуковић, Бранковић, Д. Вуковић, Радмановић, Славуљица, Кончар, Малеш, Алексић, Јурић (Миличевић), Сушић.
Гости су голом Кончара у 26. минуту после корнера дошли у вођство. У 90. минуту Малеш је побегао од својих чувара, преварио је голмана Плављанића и тако осигурао победу свом тиму. 

Д. Ренчар

Таванкут - ТСЦ 0:4 (0:2)

ТАВАНКУТ: Стадион Таванкута, гледалаца 300, судија: Делибашић (Врбас),   стрелци: Кекезовић у 10. и 75. (из пенала), Миловановић у 40. Шицар у 70. минуту. Жути картони: Хуберт (Таванкут), Миловановић (ТСЦ). Црвени картон: Руски (Таванкут).
ТАВАНКУТ: Вуковић 6, И. Скендеровић 7, Слобода 6, Руски 6, Михаљевић 7, Прчић 7, Хуберт 6, Д. Скендеровић 6 (Бедековић -, Плетикосић -), Пољаковић 6 (Ковачев 6), Шимић 6, Н. Скендеровић 7.
ТСЦ: Т. Борош 7, Ресановић 7, Настић 8, Ившић 7, Ч. Борош 7, Недић 7, Рахић 7 (Бакић -), Кекезовић 8 (Чурколи -), Миловановић 7 (Мартиновић 7), Шицар 7.
Гости су повели из слободног ударца са 18 метара голом капитена Дејана Кекезовића. Чврсти Таванкућани су могли да изједначе у 20. минуту.  Игор Скендеровић је лепо асистирао Прчићу који је из трка шутирао са 10 метара, алим је голман Јоргић крајњим напором избацио лопту у корнер. Стрелац другог гола био је Миловановић.  У наставку домаћини су кренули офанзивније, али су врло брзо  остали с десеторицом јер је Владимир Руски морао у свлачионицу због другог жутог картона. Лепу акцију гостију Ненада Настића у 70. минуту ккрунисао је Драган Шицар, који је искоса са 12 метара погодио мрежу. Коначан резултат постигао је Кекезовић с пенала.

С. Стојиљковић

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести