Воша у Новом Пазару иде на победу

Укупно седам пораза у досадашњем делу Јелен Суперлиге доживели су фудбалери Војводине, а посебно занимљиво је то што су чак пет пута поражени у Новом Саду. Овај податак упућује на то

да црвено-бели боље партије пружају на гостујућим теренима, а да је заиста тако имаће прилику да покажу у утакмици на врућем терену у Новом Пазару.

Чека их домаћин који је у силном налету и који жели да у финишу првенства покуша да стигне и до квалификација за Лигу Европе. То опет значи да ће трибине бити испуњене до последњег места и да ће атмосфера бити, како новинари умеју да кажу, права јужноамеричка.

- После пораза од Напретка код куће, током минуле седмице припремали смо се максимално за дуел у Новом Пазару - рекао је шеф стручног штаба Војводине Златомир Загорчић. - Очекује нас веома тежак испит пред темпераментним гледаоцима, који се у све већем броју враћају на трибине у овом граду. Што се наше екипе тиче, у тим су се вратили капитен Мијат Гаћиновић и искусни Нино Пекарић и биће у конкуренцији за стартну поставу, што нам пуно значи. Истина, не могу да рачунам на Срђана Бабића због жутих картона, али, упркос свему, мислим да смо добро анализирали ривала и верујем да ћемо успети да га савладамо и освојимо жељена три бода.

Свестан је и везни фудбалер Данило Секулић тежине задатка који очекује екипу у Новом Пазару.

- Без обзира на све, Војводина увек иде на победу, па ће тако бити и у Новом Пазару. Спремили смо се добро, надам се да ћемо пружити добру игру и да ћемо успети да освојимо сва три бода. Знам да ће атмосфера на стадиону бити узаврела, али сам убеђен да неће представљати нерешив проблем за нас.

А. Предојевић

Фото: www.fkvojvodina.rs

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести