Врхунски рад рађа шампионе

Такмичари и такмичарке Клуба борилачких спортова Војводина Велетабак сезону су завршили више него успешно.Најбољи су у Србији трећи пут узастопно. У протеклих једанаест година новосадски клуб,

 који води прослављени ас у кик боксу и тренер Миодраг Јотић, био је седам пута најуспешнији у земљи.

- Поново смо најуспешнији у земљи,а то успевамо тако што у клуб стално долазе нови људи, а на сваком тренингу је око 50 вежбача. Основа свега је рад, однос према такмичарима и међусобно поштовање. Борци то узвраћају на најбољи начин, одличним резултатима - рекао је Миодраг Јотић.Зашто други клубови не примене вашу форму успешности?

- Не желим да говорим о другима. Ми се држимо тога да се као и свако успешно предузеће добро организујемо у свим сегментима. Клуб не сачињавају само врхунски такмичари, него и они који долазе на тренинге и обнављају чланство.Клуб је као точак, мора стално да се врти, јер само врхунским радом у континуитету могу да се праве шампиони.Није лако годинама бити у врху.

- Изузетно је тешко бити успешан у континуитету, много тога ваља урадити и ускладити. Ми плаћамо сва такмичења и боравак наших бораца на првенствима. Потрошимо и по сто, до двеста хиљада на неком такмичењу, што неким клубовима не иде у прилог.Успеси ваших такмичара везани су и за међународне манифестације.

- Имамо заиста много носилаца медаља са светских и европских првенстава и турнира. На Првенству Европе само је наш члан Миљан Видовић освојио златну медаљу. Иначе, у 2014. години освојили смо 25 златних, 28 сребрних и 34 бронзаних медаља.Да нема људи који нас помажу, као и помоћи од Града Новог Сада, тешко да би све овако добро функционисало – истакао је Јотић.

М. Павловић

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести