Зрењанински Пролетер брани трофеј

У Београду ће се данас одржати плеј-оф у рвању, а за титулу ће се борити бранилац наслова Пролетер из Зрењанина, суботички Спартак, београдски Партизан и Нови Сад.

Зрењанинци поново имају највеће шансе да одбране титулу и освоје је по седамнаести пут. Не без разлога, јер за састав Пролетера слободно може да се каже да је репрезентација Србије у малом. Ипак, ни остали клубови не иду с белом заставом, мада сви истичу да је Пролетер фаворит.
У РК Нови Сад су задовољни оним што су борци показали током лигашког такмичења.

- Не желим да будем лажни оптимиста. Међутим, у нашем колективу се надају да се неће догодити оно што је лане било. Односно, да трофеји, који се додељују, неће бити исписани пре почетка борби у плеј - офу. Идемо да момци рву, а они обећавају да ће пружити максимум. У полуфиналу се састајемо са Пролетером, првим фаворитом и трудићемо се да будемо достаојан ривал - рекао је тренер Новосађана Александар Јованчевић.

Такмичење ће се одржати у хали 2 на Београдском сајму. У првој полуфиналној борби (16 часова) састаће се Пролетер и Нови Сад, а у другом (16.30) Партизан и Спартак. Меч за треће место је у 17, а финале у 18 часова.

М. П.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести