Звезда представила Сикимића и Јововића

Фудбалски клуб Црвена звезда представио је данас Предрага Сикимића и Владимира Јововића као нове чланове екипе. Доскорашњи

нападач Вождовца Сикимић је потписао једногодишњи уговор, док ће Јововић наредне три године играти за Звезду.
"Жеља која није била остварена у јануару, сада је испуњена. Сада је коначно све завршено, срећан сам као када сам у јануару дошао у клуб. Надам се да ћу у црвено-белом дресу бити успешан", рекао је Јововић и задужио дрес са бројем 94.

Јововић, који за репрезентацију Црне Горе има пет наступа, тренирао је са црвено-белима пет месеци након што је неславно отишао из Сутјеске због суспензије и ударања судије.
"Извинио бих се свима који су присуствовали том чину. То је била глупост, највише сам ја испаштао ја, али и мој бивши клуб Сутјеска. Не знам шта ми се десило у мојој глави тада, тешко сам прешао преко тога, али идем даље", поручио је Јововић.

Искусни Сикимић најавио је поход на трофеје и освајање шампионске титуле.
"Мало је рећи да сам срећан. Примарни циљ је титула, а на мени је да се прилагодим и верујем у позитиван исход првенства. Бићу у служби тима, играо пет минута, полувреме или целу утакмицу даћу све од себе", рекао је Сикимић, који ће носити дрес са бројем 81.
Он је дошао у клуб на инсистирање тренера Миодрага Божовића.

"Сигурно је да утицај то што смо сарађивали у Русији. Осећам се добро, задовољан сам како сам почео првенство. Када би титула дошла то би био печат", закључио је Сикимић.

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести