ПЛЕЈ-АУТ ПРВЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ: ,, Канаринци" силни у Челареву

Фудбалери Новог Сада савладали су новобеоградски Раднички са 4:1 у петом колу плеј-аута Прве лиге Србије.
w
Фото: J. Grlić

Мрежу гостију начео је центарфор Новосађана Итан Дервиши у 21. минуту. Дуго је трајао напад домаћих, а након неколико удараца на одбитак је натрчао Дервиши и донео предност ,,канаринцима". Други гол домаћих такође је био у режији ,,деветке". Дервиши је у шеснаестерцу примио правовремен пас, пребацио је лопту на леву ногу и прецизним ударцем матирао је Матеју Масларевића. 

У другом полувремену виђен је сличан сценарио. Јован Кокир поготком у 50. минуту је решио питање победника, а почасни гол за Београђане је постигао Лазар Стојановић. Сјајну партију трећим голом на утакмици потрвдио је Итан Дервиш. Шпиц ,,канаринаца" до хет-трик стигао је ,,са креча".

В. Г.

Фото: J. Grlić

ЧЕЛАРЕВО: Стадион ЧСК-а, гледалаца: 200. Судија: С. Филиповић. Стрелци: Дервиши у 21. минуту 40. и 54. минуту, и Кокир у 50. минуту за Нови Сад, а Стојановић у 56. за Раднички. Жути картони: Крстић и Рац (Нови Сад), а Недељковић (Раднички).

НОВИ САД: Пушкић, Милосавић, Мандић (од 86. Ракић), Маига, Илић (од 74. Влалукин), Гвозденовић (од 46. Станисављевић), Дервиши, Пашагић (од 86. Росић), Крстић, Благојевић, Кокир (од 64. Рац).

РАДНИЧКИ (БГ): Масларевић, Велинов (од 46. Дабић), Матејевић, Милинковић (од Недељковић), Стојановић, Васић (од 46. Ђокић), Хрњаз (од 46. Лукић), Ђурић, Ћурчић, Коца, (од 74. Аниеквило) Ђурковић

Фото: J. Grlić

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести