Спорт - Одбојка

Спорт / Одбојка ГВИДЕТИ САОПШТИО СПИСАК ЗА ЈАПАН, АЛИ НЕ ИДЕ СА ОДБОЈКАШИЦАМА: Српкиње у Фукуоки на трећем турниру Лиге нација
Женска одбојкашка репрезентација Србије отпутоваће у петак у Јапан на турнир треће седмице Лиге нација, који ће бити одигран од 11. до 16. јуна у Фукуоки.
Спорт / Одбојка „ОРЛОВИ” ПОНОВО У ИГРИ ЗА ПАРИЗ: Одбојкаши Србије убедљивом победом над Холандијом почели други турнир Лиге нација
Одбојкаши Србије убедљивом победом над Холандијом 3:0 (25:17, 25:20, 26:24) почели су други турнир Лиге нација који се игра у Канади.
Спорт / Одбојка БИЧ-ВОЛЕЈ ТУРНИР У ШВАЈЦАРСКОЈ: Клашнић и Макарић четврти 
Ђорђе Клашнић и Марко Макарић заузели су четврто место на турниру у бич-волеју у Шпицу у Швајцарској. Клашнић и Макарић су у мечу за треће место изгубили од домаћег пара Герсон/Флукигер 2:0 (21:18, 21:15).
Спорт / Одбојка ПРЕОКРЕТОМ ДО ТРЕЋЕ ПОБЕДЕ У ЛИГИ НАЦИЈА: Одбојкашице Србије боље од Бугарске на крају другог турнира у САД
Одбојкашице Србије победом над Бугарском 3:1 (18:25, 25:21, 25:17, 25:16) до које су дошле након преокрета завршиле су други турнир Лиге нација у америчком Арлингтону.
Спорт / Одбојка „ГАУЧОСИ” ПАЛИ ПРЕД „ОРЛОВИМА”: Одбојкаши Србије победом над Аргентином освојили Куп Росарија и направили увод за Лигу нација у Канади
Одбојкаши Србије тријумфовали су у другој пријатељској утакмици против Аргентине у оквиру припрема за другу седмицу Лиге нација и освојили су Куп Росарија.
Спорт / Одбојка ДРУГА ПОБЕДА СРБИЈЕ: Наше одбојкашице надиграле неугодну Канаду у Лиги нација
Одбојкашице Србије савладале су неугодну Канаду у трећој утакмици другог турнира Лиге нација у Арлингтону и резултатом 3:1 (25:22, 21:25, 26:24, 25:20) уписале су други тријумф у овом такмичењу.
Спорт / Одбојка ВРЕДНА ЛЕКЦИЈА ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ СРБИЈЕ: Не може се против Варгас и Турске, Сантарели бољи од Гвидетија у Лиги нација
Одбојкашице Србије, које играју у подмлађеном саставу Лигу нација, изгубиле су и другу утакмицу на другом турниру у Арлингтону, а боља од њих била је Турска 3:1 (25:18, 33:31, 21:25, 25:21).
Спорт / Одбојка Колаковић о пријатељским утакмицама са Аргентином: Циљ је да се што боље припремимо за Лигу нација у Канади
Одбојкаши Србије су допутовали у Аргентину, у град Розарио, у ком ће одиграти две пријатељске утакмице са том националном селекцијом пре другог турнира Лиге нација, који их од 4. до 9. јуна очекује у Канади.
Спорт / Одбојка ХРАБРА СРБИЈА НАГРАЂЕНА СЕТОМ: Наше одбојкашице поразом од Пољске почеле други турнир Лиге нација
Подмлађена одбојкашка женска репрезентација Србије поражена је у првој утакмици другог турнира Лиге нација у Арлингтону, а од ње је била боља Пољска 3:1 (25:16, 23:25, 25:18, 25:22).
Спорт / Одбојка ПОСЛЕ ДЕБАКЛА ОДБОЈКАША СРБИЈЕ – Колаковић: Подбацили смо; Подрашчанин: Ово није мој тим
Убедљивим поразом од Немачке 3:0 (25:21, 25:20, 25:20) одбојкаши Србије завршили су први турнир Лиге нација у Рио де Жанеиру и скором од само једне победе и три неуспеха, нису се прославили.
Спорт / Одбојка ТРЕЋИ, УБЕДЉИВ, ПОРАЗ ОДБОЈКАША СРБИЈЕ: „Орлови“ изгубили битне поене за Олимпијске игре у Паризу
Одбојкаши Србије доживели су још један убедљив пораз на првом турниру Лиге нација у Рио де Жанеиру и од њих је боља била Немачка 3:0 (25:21, 25:20, 25:20).
Спорт / Одбојка ТРЕЋА ТИТУЛА У НИЗУ: Кадети ОК Војводина прваци Србије, Кулпинцу МВП признање
Одбојкаши Војводине трећи пут узастопно су освојили титулу државног првака у конкуренцији кадета савладавши у финалу завршног турнира у Новом Саду Партизан у тај-брејку – 3:2 (25:23, 22:25, 18:25, 25:21, 15:10).
Спорт / Одбојка ЈОШ ЈЕДАН КОРАК ДАЉЕ ОД ПАРИЗА: Одбојкаши Србије изгубили од Бразила у Лиги нација, „орловима“ снаге само за сет
Одбојкаши Србије забележили су други узастопни пораз у Лиги нација пошто је у Рио де Жанеиру од њих био бољи домаћин Бразил резултатом 3:1 (25:21, 20:20, 22:25, 25:22).
Спорт / Одбојка ОДБОЈКАШИЦЕ СРБИЈЕ НА МИНИ ПРИПРЕМАМА У АНАХАЈМУ, две промене у саставу екипе
Женска одбојкашка репрезентација Србије провешће наредна три дана на мини припремама у америчком граду Анахајму, а селектор Ђовани Гвидети ће у другој недељи Лиге нација рачунати на Мину Мијатовић и Иву Шућуровић уместо Вање Ивановић и Маше Киров које су се вратиле у Србију.
Спорт / Одбојка ИГОР КОЛАКОВИЋ НАКОН УБЕДЉИВОГ ПОРАЗА ОД ЈАПАНАЦА: Немамо оправдања, нисмо спремни за њих
Селектор одбојкаша Србије Игор Колаковић је после убедљивог пораза од Јапана у другој утакмици Лиге нација у Рио де Жанеиру рекао да нема изговора за овај неуспех.
Спорт / Одбојка БОЛАН ПОРАЗ ОДБОЈКАША СРБИЈЕ: „Орлови“ изгубили позицију за ОИ, Јапан убедљиво славио у Лиги нација
Максималним поразом од Јапана у другој утакмици Лиге нација у Рио де Жанеиру одбојкаши Србије изгубили су тренутно позицију на светској ранг листи која води на Олимпијске игре у Париз.
Спорт / Одбојка ПОБЕДОМ КРЕНУЛИ У ПОХОД НА ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Одбојкаши Србије бољи од Ирана на почетку Лиге нација
Одбојкаши Србије победили су Иран 3:1 (27:25, 17:25, 25:19, 25:18) на почекту Лиге нација у Рио де Жанеиру.
Спорт / Одбојка СЕЛЕКТОР ОДБОЈКАША СРБИЈЕ ИГОР КОЛАКОВИЋ: Важно је да одиграмо добро против Ирана
Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић изјавио је данас да његов тим мора да одигра на најбољем могућем нивоу ако жели да победи Иран на старту овогодишњег издања Лиге нација.
Спорт / Одбојка ЛИ­ГА НА­ЦИ­ЈА ЗА ОД­БОЈ­КА­ШИ­ЦЕ: Срп­ки­ња­ма јед­на по­бе­да
Од­бој­ка­ши­це Ср­би­је су пр­ви тур­нир Ли­ге на­ци­ја у Рио де Жа­не­и­ру за­вр­ши­ле по­ра­зом од Бра­зил­ки 0:3 (15:25, 19:25, 19:25).
Спорт / Одбојка ДРУГИ ПОРАЗ У ЛИГИ НАЦИЈА: Одбојкашице Србије повеле, али Кина фуриозно преокренула
Одбојкашице Србије доживеле су други пораз на првом турниру Лиге нација у Рио де Жанеиру, а овог пута је боља била Кина након преокрета 3:1 (21:25, 25:15, 25:18, 25:18).
EUR/RSD 117.0746
Најновије вести