Вошин кутак

Спорт / Вошин кутак ФК ВОЈВОДИНА ОЗВАНИЧИЛА САРАДЊУ СА БОРЦЕМ, РАДНИКОМ И СЛОГОМ: Свечаност у СЦ „Вујадин Бошков” поводом Свесрпског сабора, ФСС донирао 500.000 евра ФС Републике Српске
Фудбалски савез Србије (ФСС) уручио је у суботу ваучер од 500.000 евра Фудбалском савезу Републике Српске за изградњу терена са вештачком травом на свечаности у Спортском центру „Вујадин Бошков” у Новом Саду у оквиру Свесрпског сабора.
Спорт / Вошин кутак КО­ШАР­КА­ШИ­ЦА БО­ЈА­НА ЖИВ­КО­ВИЋ НАЈ­БО­ЉА ПО­ЕН­ТЕР­КА ЗА­ВР­ШНИ­ЦЕ ЈУ­НИ­ОР­СКЕ ЛИ­ГЕ До­дат­ни под­сти­цај за да­ље
Нај­бо­ља по­ен­тер­ка за­вр­шног пр­вен­ства за ју­ни­ор­ке би­ла је ко­шар­ка­ши­ца Вој­во­ди­не, Бо­ја­на Жив­ко­вић, ко­ја је на три утак­ми­це упи­са­ла 62 по­е­на, чи­ме је за­слу­жи­ла ово при­зна­ње. По­себ­но је би­ла за­па­же­на про­тив Кра­ље­ва са 23 по­е­на, али су Но­во­са­ђан­ке и по­ред то­га за­у­зе­ле че­твр­ту по­зи­ци­ју у кон­ку­рен­ци­ји од осам еки­па.
Спорт / Вошин кутак АТЛЕТИЧАРКА МИЛИЦА ЕМИНИ ДЕБИТУЈЕ НА ЕП НА ОТВОРЕНОМ: Чекању дошао крај, имам добар осећај
Ове сезоне коначно све иде на руку препонашице Милице Емини из Атлетског клуба Војводина.
Спорт / Вошин кутак ВОШИНИ „ПЕТЛИЋИ” УСПЕШНИ НА ТУРНИРУ У ЗАДРУ: Бојанови клинци испред свих
Екипа Вошиних петлића освојила је трофеј намењен победнику традиционалног међународног турнира за Далматинко куп у Задру.
Спорт / Вошин кутак ДОМИНАЦИЈА ВОШИНОГ РУКОМЕТНОГ ПОДМЛАТКА: Још једна титула у Новом Саду
Рукометаши Војводине освојили су титулу првака Србије у конкуренцији кадета.
Спорт / Вошин кутак КАЈАКАШ АНЂЕЛО ЏОМБЕТА ДЕБИТУЈЕ НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Једва чека нове изазове
Олимпијске игре су сан сваког спортисте, а кајакаш новосадске Војводине Анђело Џомбета успео је да га оствари и овог лета ће у четверцу дебитовати на смотри у Паризу (26. јул – 11. август).
Спорт / Вошин кутак АТЛЕТСКИ КЛУБ ВОЈВОДИНА ИМАЋЕ ТРИ ПРЕДСТАВНИЦЕ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ У РИМУ: Две Милице и Марија црвено-беле грације
Србију ће на предстојећем Европском првенству у Риму, које почиње у петак и траје до среде, представљати рекордних 17 такмичара, а три атлетичарке су из новосадске Војводине.
Спорт / Вошин кутак ЖЕЉКО РЕБРАЧА ЗА "ДНЕВНИК" СУМИРАО СЕЗОНУ КК ВОЈВОДИНА: Порасли смо за ове две године, али то није довољно, ИДЕМО НА ВИШИ НИВО
Председник Кошаркашког клуба Војводина, Жељко Ребрача, говорио је за "Дневник" о минулој сезони Новосађана, организацији АБА лиге, буџету, потенцијалним променама у саставу и бројним другим темама.
Спорт / Вошин кутак БЕРБА МЕДАЉА АТЛЕТИЧАРА ВОШЕ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ: Спринт у знаку Мине Стаменковић
Сезону на отвореном, чланови Атлетског клуба Војводина почели су успешно и побрали су медаље на првом пионирском државном првенству, у Краљеву.
Спорт / Вошин кутак СТРАХИЊА БУКВИЋ ПРВИ ПАРАКАЈАКАШ ИЗ СРБИЈЕ НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: „Малим” победама до Париза
Када је пре осам година одлучио да се бави паракајаком Страхиња Буквић (34), родом из Бачког Соколца, зацртао је циљ – да оде на параолимпијске игре.
Спорт / Вошин кутак (ФОТО) СЈАЈАН КРАЈ СЕЗОНЕ: Ревијом „Сви смо један тим“ ОК Воша заокружила успешну причу  
На најлепши могући начин Одбојкашки клуб Војводина испратио је успешну сезону.
Спорт / Вошин кутак ФРАН ЛУЧИН, ГОЛМАН РУКОМЕТАША ВОЈВОДИНЕ ЗАДОВОЉАН СЕЗОНОМ: Пишемо странице клупске историје
Рукометни клуб Војводина новом 12. титулом потврдио је примат у домаћем првенству. Црвено-бели су били оспоравани након пораза у финалу Купа Србије, али су затим одиграли плеј-оф Суперлиге без пораза, у два наврата савладали незгодну Металопластику и продужили доминацију српским рукометом. Воша је као и претходних година имала одличан тим, саставњен од младих играча, али и прекаљених асова, који су најбољи кад је најпотребније. У одлучујућим моментима утакмица ове сезоне одбрана Новосађана била је на висини задатка и показала да је то оно у чему су ненадмашиви.
Спорт / Вошин кутак ПОДМЛАДАК ВАТЕРПОЛО КЛУБА ЗА ПОХВАЛУ: Девојке вицешампионке Србије
Подмладак женске екипе Ватерполо клуба Војводина угледао се на шампионски први тим и обогатио је витрине колектива са Слане баре. Јуниорска екипа црвено–белих, 2010. годиште, постала је вицепрвак Србије.
Спорт / Вошин кутак МЛАДИ КОШАРКАШ ДОБИО ПОЗИВ Савановић на припремама У20 репрезентације
Велико признање.
Спорт / Вошин кутак ОК ВОЈВОДИНА ПОЗИВА НАВИЈАЧЕ НА ДРУЖЕЊЕ У ПЕТАК: Ревија „Сви смо један тим“ у Спенсу (20)
Сезону у којој је подмлађени први тим Одбојкашког клуба Војводина освојио два трофеја, а јуниори и кадети одбранили титуле државног првака, црвено–бели желе да заврше дружењем са навијачима у оквиру ревије „Сви смо један тим“ у петак у 20 часова у малој сали Спенса.
Спорт / Вошин кутак ВЕТЕРАНИ ФК ВОЈВОДИНЕ ОБЕЛЕЖИЛИ 35 ГОДИНА ОД ОСВОЈЕНЕ ТИТУЛЕ: Сећање на титулу и дружења
Негде у ово време, крајем маја 1989. године, генерација Вошиних фудбалера освојила је титулу југословенског шампиона, другу после 23 године. Тим поводом традиционално окупљање ветерана четвртком у простору испод западне трибине „Карађорђа“, било је јуче у знаку јубилеја, 35. годишњице од другог трофеја намењеног најбољем фудбалском колективу у некадашњој нам заједничкој држави.
Спорт / Вошин кутак АЛЕКСАНДАР ЈОВАНЧЕВИЋ, ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР СПОРТСКОГ ДРУШТВА ЗА ДНЕВНИК: Пуним једрима – напред у будућност
Три фудбалска терена у Бошков центру у Ветернику у фази су реновирања. Прецизније, терени се поново граде по светским стандардима, у духу захтева савременог тренажног процеса. И радови на терену „Кларађорђа“ само што нису почели. Брат брату, лаички на брзину помножено, цирка милион и по евра. План је да и фудбалери Војводине ускоро добију услове за рад какве одавно имају одбојкаши и рукометаши у пола белом, пола у црвеном. Радови на теренима су видљиви из аутомобила у покрету, улагања у опрему за тренинге и опоравак у објектима Центра барем дупло су тежи.
Спорт / Вошин кутак НЕИЗВЕСНА СУДБИНА ЈЕДНОГ ОД НАЈПЕРСПЕКТИВНИЈИХ КОШАРКАШКИХ ТРЕНЕРА СРБИЈЕ Милош Исаков-Ковачевић и даље без новог уговора
На раскрсници...
Спорт / Вошин кутак МИЉАН ВУКОВЉАК, КАПИТЕН РУКОМЕТАША ВОЈВОДИНЕ, НАКОН ОСВОЈЕНЕ 12. ТИТУЛЕ: Уз мало среће и фајнал–фор се намеће
Рукометаши Војводине, после турбулентне сезоне, са много повреда и неостварених победа које су им измакле за гол, домогли су се нове, 12. титуле шампиона Србије, 11. узастопне.
Photo
Спорт / Вошин кутак ВЛАДАВИНИ НОВОСАДСКИХ РУКОМЕТАША НЕ НАЗИРЕ СЕ КРАЈ: Скептици заћутали, Воша не мисли стати
Рукометаши Војводине савладали су Металопластику најпре у Новом Саду 38:23, а потом и у Шапцу 29:27 и 12. пут постали прваци државе.
EUR/RSD 117.0746
Најновије вести