СУПЕРЛИГA: Тополчани славили у Хумској (Видео)

Други пут у овом првенству фудбалери ТСЦ –а савладали су Партизан у Хумској, и тако се укључили за борбу за друго место које води у друго кола квалификација за Лигу шампиона.
superliga
Фото: Printscreen

У већем делу сусрета Тополчани су били бољи, конкретнији, имали више прилика и на крају заслужено славили.

Фудбалери Партизана исцрпљени у двомечу са Црвениом звездом деловали су бледо, а у одбрани недовољно одлучнмо.  

Повели су фудбалери ТСЦ- а  после продора Пантовића, који је на петерцу пронашао Ћирковића, којем није било тешко да савлада Јовановића.

Шест минута касније Партизан је изједначио. Натхо је из слободног удараца преко живог зида скинуо паучину из десног горњег угла.

И у другом делу Тополчани су били бољи, своју добру игру крунисали су поготком Јовановића, који је после продора Пантовића са три метра главом погодио мрежу.

 У финишу меча Партизан је постигао погодак, међутим, после ВАР провере установљено је да је Кастиљо био у офсајду и гол је поништен.

 Партизан – ТСЦ1:2(1:1)

БЕОГРАД: Стадион Партизанам гледалаца 2.000, судија: Минаковић (Нови Сад). Стрелци: Натхо у 35. за Партизан, а Ћирковић у 29. и Јовановић у 76. минуту за ТСЦ Жути картони: Стојковић, Кастиљо (Партизан), Стојић, Радин, Цветковић (ТСЦ). Црвени картон: Бојић, помоћни тренер ТСЦ-а.  

ПАРТИЗАН: Јовановић 6 – Антић 6, Ковачевић 5,5 , Стојковић 6, Филиповић 6 – Овусу 6(Јанковић), Кастиљо 6,5 – Захид 6, Натхо 7, Гох 6(Калулу) – Салдања 6(Николић).

ТСЦ: Илић 6– Цветковић 6,5, Ђорђевић 6, Стојић 7, Петровић  6,5– Радин 7, Пејић 6 – Ђаковац 7, Станић 6,5(Јовановић), -  Ћирковић 7(Шош), Пантовић 7 (Антонић).

 Г. Ковач

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести