Вошин кутак

Спорт / Вошин кутак ВОША ВОДИ НАВИЈАЧЕ У ЛОЗНИЦУ: Почеле пријаве за одлазак на финале Купа Србије
Почеле су пријаве за одлазак у Лозницу у уторак, 21. маја, на финале Купа Србије, у коме ће вредност да упореде Црвена звезда и Војводина.
Спорт / Вошин кутак БЕЗ ПРЕМЦА У СРБИЈИ: Јуниори Одбојкашког клуба Војводина одбранили титулу првака државе
Јуниори Одбојкашког клуба Војводина одбранили су титулу државног првака победом над Партизаном у финалу завршног турнира у Петроварадину резултатом 3:2 (25:22, 20:25, 22:25, 25:23, 15:7).
Спорт / Вошин кутак НОВОСАЂАНИ ПОЛОЖИЛИ ИСПИТ "Пао" рекорд АБА 2 лиге
Но­ви Сад је по­стао ре­кор­дер АБА 2 ли­ге, по­што је, пре­ма зва­нич­ним ин­фор­ма­ци­ја­ма, су­сре­ту ко­шар­ка­ша Вој­во­ди­не и Спар­та­ка при­су­ство­ва­ло 6.000 љу­ди.
Photo
Спорт / Вошин кутак ПРЕДСЕДНИК ФК ВОЈВОДИНА ДРАГОЉУБ ЗБИЉИЋ ЗА „ДНЕВНИК” ПРЕД ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ: А сада, идемо, правац Лозница!
Фудбал није само резултат на терену. Клуб није само удружење грађана за разбибригу у слободно време.
Спорт / Вошин кутак КАДЕТ СРЂАН БОРОВИНА ПОТПИСАО ПРОФЕСИОНАЛНИ УГОВОР СА ФК ВОЈВОДИНА: Просек по утакмици 1,33 поготка
Ретки су фудбалери, без обзира на узраст или степен такмичења, који у просеку постигну по гол на свакој такмичарској утакмици.
Спорт / Вошин кутак ВАСИЛИЈЕ БОРОЈЕВИЋ ТАЛЕНТОВАНИ РУКОМЕТАШ: Привилегија играти у црвено-белом
Новосадска Војводина прави је расадник рукометних талената. Као и претходних и ове сезоне су младе наде ,,бачене у ватру". Пружена им је шанса да се докажу у сениорском рукомету. Један у низу талената је десно крило Василије Боројевић.
Спорт / Вошин кутак КАПИТЕН КОШАРКАША МАРКО ЉУБИЧИЋ ЖЕЉНО ИШЧЕКУЈЕ ФИНАЛЕ АБА 2 ЛИГЕ ПРОТИВ СПАРТАКА Биће прави војвођански дерби
Ситно се броји до дугоочекиване финалне серије АБА 2 лиге, у којој ће кошаркаши Војводине у првој утакмици дочекати Спартак.
Спорт / Вошин кутак ЖЕЉКО РЕБРАЧА, ПРЕДСЕДНИК КК ВОЈВОДИНА, ЗА "ДНЕВНИК" ПРЕД ФИНАЛЕ АБА 2 ЛИГЕ Круна сезоне
Прослављени српски кошаркаш и функционер Војводине говорио за "Дневник".
Спорт / Вошин кутак ПО­ЛА­ЗНИ­ЦИ ШКО­ЛЕ "ИЛИ­ЈА ПАН­ТЕ­ЛИЋ" СВУ­ГДЕ РА­ДО ВИ­ЂЕ­НИ ГО­СТИ Дух за­јед­ни­штва у по­ла бе­лом, по­ла у цр­ве­ном
Ге­не­ра­ци­ја 2015. по­ла­зни­ка Во­ши­не фуд­бал­ске шко­ле „Или­ја Пан­те­лић“, ко­ју тре­ни­ра Игор Ћир­ко­вић, за не­де­љу да­на по­сти­гла је два зна­чај­на ре­зул­та­та на ме­ђу­на­род­ним тур­ни­ри­ма: у Ба­ња­лу­ци су осво­ји­ли злат­ну, а у Ме­ду­ли­ну сре­бр­ну ме­да­љу. Као по­вод, са­свим до­вољ­но за про­стор у „Во­ши­ном кут­ку“. Раз­лог ме­диј­ској па­жњи, ме­ђу­тим, убе­дљи­ви­ји је и за бо­гат­ство тра­ди­ци­је шко­ле знат­но ва­жни­ји.
Спорт / Вошин кутак ПО­СЛЕ "МА­ЛОГ ЧУ­ДА" ВОШЕ ВРЕД­НОГ ФИ­НА­ЛА АБА 2 ЛИ­ГЕ Та­ко Игра­ју Мај­сто­ри
Чак 18 по­е­на за­о­стат­ка ус­пе­ли су да на­док­на­де ко­шар­ка­ши Вој­во­ди­не из пр­ве утак­ми­це про­тив Под­го­ри­це у го­сти­ма и са 97:55 де­мо­ли­ра­ју ри­ва­ла у ма­лој са­ли Спен­са, чи­ме су до­ка­за­ли да су при­че о па­ду фор­ме и из­гу­бље­ној се­зо­ни про­шлост. Ре­ал­ност је да се Но­во­са­ђа­ни са­да на­ла­зе у фи­на­лу АБА 2 ли­ге, на дво­меч од сна и нај­ви­шег ран­га ре­ги­о­нал­не ко­шар­ке.
Спорт / Вошин кутак ВОШИНА КОМПОЗИЦИЈА ПРОТУТЊАЛА ТОПЧИДЕРСКИМ БРДОМ Све више се и Војводина пита
Тријумф Војводине против Партизана у Београду, осим тренутног резултатског јесте и дугорочни смисао спортског трајања и понављања, као основних предуслова за утисак о вредностима колектива у окружењу у коме се такмичи.
Спорт / Вошин кутак ХОКЕЈАШИ ВОЈВОДИНЕ НАСТУПИЛИ ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СРБИЈЕ ПРЕТХОДНОГ ВИКЕНДА Новосадска четворка ипак без вишег ранга
Квартет Војводине на Светском првенству.
Спорт / Вошин кутак ВОШИ СТИГЛА „НЕПРИСТОЈНА ПОНУДА“ Шпанци нуде преко МИЛИОН ЕВРА за сјајног голмана „црвеног-белих“
Голман Војводине Лазар Царевић могао би овог лета да буде једна од "златних кока" Војводине за попуњавање буџета за наредну сезону клуба са Карађорђа.
Спорт / Вошин кутак ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ ИГРОМ ПРОТИВ ШАМПИОНА НА ФОНУ РАСПЕВАНОГ ПРОЛЕЋА: Воша жеље претаче у намеру
Војводина је Звезду надиграла и утиском оверила оцену о пролећном препороду колектива у пола белом, пола у црвеном. Потпуни тријумф изостао је захваљујући првенствено голману Глазеру, који је и у ситиацијама један на један са домаћим нападачима потврдио класу вансеријског чувара мреже.
Спорт / Вошин кутак КАТАРИНА ЈАКОВЉЕВИЋ Најбоља сезона до сада
Про­ме­њен курс у од­но­су на про­шлу се­зо­ну, не то­ли­ко усме­рен ка тро­фе­ји­ма, ко­ли­ко ка раз­во­ју мла­дих игра­чи­ца, обе­ле­жио је се­зо­ну цр­вен­о-бе­лих ко­шар­ка­ши­ца­.
Спорт / Вошин кутак МАРКО ДРАШКО, ГОЛМАН РУКОМЕТАША НОВОСАДСКИХ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Користим сваку прилику
Одбрана је заштитни знак рукометаша Војводине и, када је играју на врхунском ниову, могу да савладају сваког противника. Добре дефанзиве нема без доброг чувара мреже, а Новосађани ове сезоне имају два одлична чувара мреже - Андреја Трнавца и Франа Лучина. Уз њих, међутим, стасава и трећи, а то је Марко Драшко.
Спорт / Вошин кутак МЛАДИ ОДБОЈКАШИ ВОШЕ ПРВИ ПУТ СА СЕНИОРСКОМ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈОМ – Матија и Лука: Велика част
После сезоне у којој је подмлађени састав Одбојкашког клуба Војводина премашио очекивања освојивши два трофеја, Куп Србије и Суперкуп, због добрих партија у црвено–белом дресу позив селектора сениорске репрезентације Србије Игора Колаковића стигао је 19–годишњим играчима, дизачу Матији Милановићу и коректору Луки Станковићу.
Video
Спорт / Вошин кутак (ВИДЕО) КОШАРКАШИМА ДОДЕЉЕН ПЕХАР Прославили прво место у КЛС
Кошаркашима Војводине додељен је пехар за освајање првог места у Кошаркашкој лиги Србије (КЛС).
Спорт / Вошин кутак ЛЕГЕНДЕ НИКАДА НЕ УМИРУ Обележена десета годишњица од смрти Вујадина Бошкова
Вујадин Бошков је оставио неизбрисиви, вечни траг у историји југословенског и српског фудбала, а посебно је важну улогу одиграо у стварању данашњег ФК Војводина.
Спорт / Вошин кутак ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 10-годишњице од СМРТИ ВУЈАДИНА БОШКОВА Петар Ђурђев: Он је утабао пут који ствара шампионе
Петар Ђурђев, члан УО ФК Војводина, присуствовао је данас обележавању 10-годишњице од смрти Вујадина Бошкова, па је том приликом дао кратку изјаву за Дневник.
EUR/RSD 117.1155
Најновије вести