ГУБИТАК ОД 20 МИЛИОНА Уједи паса Зоохигијени однели добит

Назад на вест
Коментари
Real3
11.01.2019 • 14:07
Kasno ste se setili da smenite bursaca. zdravu novu firmu je sahranio za 5 godina. Sramota sto je ostao toliko
Мунгос
11.01.2019 • 22:09
Е сад је крив неко други. Кад се причало о уклањању паса саулица тада су се буниле све организације за заштиту животиња. Е сад кад ти исти пси уједају грађане онда се кука како треба пуно пара за одштету. Само у Србији (и у Грчкој су се појавили прошле године по туристичким местима) пси су пуштени на улице да слободно шетају и уједају и нигде више у Европи. Изволите, господо склоните псе са улица, ако не смете да их убијате онда их стерилишите, и удомите, а не овако. Немате појма колико паса луталица шета Новим Београдом, дупло више само у блоковима него што их има у целом Новом Саду. Ми овде не можемо од НВО да се изборимо са њима.
Radovan
13.03.2019 • 13:10
Pre par meseci napao me je pas na uglu ulica Stražilovsak i Radnička u Novom Sadu.Nije uspeo da me ugrize, ali mi je zubima pocepao pantalone. Prijavio sam komunalnoj policiji. Posle par dana pozvao sam da proverim da li je pas uklonjen sa ulice. Doživeo sam da se inspektor, koji je bio zadužen za podnetu prijavu ljuti što njega pitam. Kaže da je njegovo da podnese prijavu Zoohigijeni i da pitam njih. Od Zoohigijene sam dobio odgovor da prijavu nisu ni dobili, ali da kad dobiju prijavu i uklone psa nadje se neko do dodje da ga, kao , usvoji i opet ga pusti na ulicu. Taj pas se i danas šeta u istom prostoru oko Radničke i stražilovske.
Pse treba čipovati i svakog psa koji bude pušten na ulicu smestiti u azil, a vlasnika obavezati da plaće izdržavanje dok psa neko ne usvoji ili dok je živ. Da vidimo da li će tada biti isti odnos, malo volim pse a malo ih pustim na ulicu?
O tome da je grad pun izmeta i sve živo upišano ne treba ni govoriti.
Janko
22.12.2019 • 20:19
Ovo je najbolji predlog sto ste dali, da onaj ko psa pusti na ulicu, za kaznu mora da placa izdrzavanje psa u azilu dok ga ne udome ili dok je pas ziv. Plus da plati kaznu od 2000 evra.To je jedini ispravni nacin. Dosta je bilo ovih sto kupe psa pa posle nekog vremena ga puste na ulicu. Kad im bude skuplja kazna nego da ga drze u kuci, vise ih nece napustati ili nece olako kupovati pse. Takvi ljudi su i napravili ovaj problem sa napustenim kucama.
Остави коментар
15 + 1 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1474
Најновије вести