ДНЕВНИК у селу с именом и презименом: Јаша Томић

Назад на вест
Коментари
Jašinka
15.07.2019 • 01:31
Hvala na članku o našem selu! Ovde ima divnih ljudi od kojih se može svašta naučiti, a ima i povratnika, novih kuća i dece. Jaša Tomić je vazdušna banja, nijedna bomba nije pala kilometrima unaokolo i ima najveći broj sunčanih sati u Srbiji!
Mirjana@
15.07.2019 • 15:17
Drago mi je sto se neko setio da pozove redakciju Dnevnika. Htela bih da pomenem jos neke bitne cinjenice. Nase mesto je bilo najuredjenije, najzivlje, najbrojnije, kad je stanovnistvo u pitanju. Dom kulture"Dr Borislav Jankulov" je bio pojam i IME, nadaleko cuveno. Gostovale su nam pozorisne trupe iz cele ex Yu, imali smo tu cast da gledamo opere i operete iz SNP, koncerte najpoznatijih rok bendova...itd. Kultura je bila na vrhuncu. Sve se urusilo...nema naroda, nema dece, svi odavde beze glavom bez obzira ! Ko je ostao, ostao je! Neko se jako dobro "snasao", a neko ko je bio posten, e taj je propao nacisto!!! Jsko mi je zao, jer volim moje mesto i bilo bi dobro da povrati onaj stari sjaj!
Milina cutilo
15.07.2019 • 16:54
Naravno i ja bih volela da jasa opet bude kao sto je bila ja nisam rodjena u jasi ali moj brat jeste ja sam se doselila sa roditeljima kad sam imala 2 godine ja takodje volim svoje selo u kojem sam odrasla i isla u skolu
Остави коментар
1 + 0 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1643
Најновије вести