Кошаркашки стручњак Драган Кецојевић: Човек који траје више од пола века

Назад на вест
Коментари
Kulski kosarkas
05.04.2020 • 01:13
Kele je prvo jedan veliki gospodin koji ima mnogo dobrih ljudskih osobina i vrlo je dobar u komunikaciji. Imao sam tu srecu da sam igrao kosarku pod njim i to najbolju kosarku koju, iskreno posle mucnih priprema, nikada nije bilo lepse i lakse igrati. Veoma sam zahvalan tom coveku na svemu sto je uradio za sve nas. Kako kaze, bio je strog, ali uvek iz dobrih namera. Kele je covek pun emocija i ogromnog znanja. Kele ostani takav kakav si i jos mnogo godina kosarke ti zelim u buducnosti!
Boris
24.07.2020 • 09:40
Raspitajte se malo za pustoš koju je ostavio u Sremu iz Sremske Mitrovice. Imao je veoma talenrovanu generaciju kadeta i juniora . Šurovao sa starijim igračima i uz njihovu pomoc preuzimaju klub tadasnjem sponzoru Apeliću koji je forsirao mlade. Dozvoljavao da 30-godisnjaci se obracunavaju sa duplo mladjim igracima u svlacionici. Kadeti i juniori su bili prvi u Vovodini, medju prva tri u Srbiji i Jugoslaviji. NIKO nije uspeo, jer ih je sasekao u karijeri. Ja sam jedan od njih. U toj generaciji je bio i Smiljanic. Na vreme je pobegao. Ta generacija je bila strah i trepet za sve vrsnjake u Jugoslaviji. Kecojevic je doprineo da vecina ostavi kosarku posle njega
Aleksandar Petković
10.05.2021 • 13:56
Baš bih voleo da znam ko stoji iza tog ,,Boris" jer se ne sećam nijednog, a kamoli ,,perspektivnog" mladog igrača KK SREM, koji pripada generaciji 74 - 76 koji su bili juniori/kadeti od 1991. do 1995. (kad je Kele otišao u Austriju). Sve ostalo što si naveo nije istina. Kele nikad nije ,,šurovao" sa igračima, već je od poluzapuštenih starijih igrača izvlačio maksimum, a u vreme kad je on radio u Mitrovici, mladi igrači su imali ozbiljne uloge u timu. Rekao bih da si loše upamtio nečiju bajku.
Остави коментар
1 + 1 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1484
Најновије вести