Тепић: Власт понизила Скупштину, мере требало да доносе стручњаци

Назад на вест
Коментари
Ajoj
28.04.2020 • 14:52
Ispade da je Marinika medicinski stručnjak, po svom viđenju. Kako je Italija i ne pozvaće da ih spase. Ili Španci, Britanci,...
Vito Raski
28.04.2020 • 17:13
Kad dodje dan da moze komotno da se seta, da ne bude za "nasu" poziciju i opozicuju velika steta; kad penzionerima prestanu da uzimaju parce 'leba iz usta, da nam "drzava" ne bi bila pusta; kad se jedni s drugima dogovore, da Srbiju vise more; kad jednom shvate, da ih ljudima ne cine kravate; kad ispit zrelosti poloze, da se lepo dogovore a ne vecito gloze; kad prestanu jedni druge da kude i kad odrastu u ljude; kad ne budu svacije prisipetlje i kad budu imali za sve petlje; kad ne budu ni NATO ni EU placenici, jer ne vide da su samo njihovi pacenici; kad se zaista posvete svome narodu, u borbi za njegovu slobodu; kad uvide da su korisni idioti, u svojim htenjima i prostoti; kad uvide jos mnogo toga, da su prokleti od inostranog boga; KAD KONACNO SHVATE DA SU SVI ILUZIJA, DA SU ZA STRANE GAZDE, OBICNA GOLOGUZIJA, i kad shvate da nisu u pravu, i kad im dodje iz zadnjice u glavu; da su lagali narod masno, bice im za sve kasno. Ej, Srbijo, moja stradio, nas predak te je vekovima gradio, a ovaj novi razgradio. Vidis da te niko nece, jer si zarasla u korov i smece. Otarasi se tog sljama, i novovekovnog srama, jer si to uvek znala sama, bez velikog blama. DACE BOG DA TI OPET LICE BLISTA, DA BUDES PONOSNA, LEPSA I CISTA.
SRBIJO, LEPOTO MOJIH SNOVA, ponavljam OTARASI SE OVOVEKOVNOG SLJAMA I KOROVA, DA BUDES UZVISENA I CISTA, DA TI KAO SUNCE, LICE ZABLISTA.
Ovo TI rekoh, onako, po naski, jer te je VOLEO I VOLI Vito Raski.
Остави коментар
10 + 0 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1643
Најновије вести