Вучић с Лавровим: Брину нас оцене о Косову које смо добили од Русије

Назад на вест
Коментари
Boza Bogdanovic
18.06.2020 • 19:03
Molim Urednika da objavi moj Komentar. Mogu da se kladim u svih 12 penzija da tacno znam koju od tih alternativa podrzava nas ministar inostranih poslova. Jedino nisam siguran u to, da li to radi i u ime preds. Srbije i cele Vlade, ili samo u ime mnogih Milosevicevih socijalista.
Razmotrimo 6 alternativa:
1. Amerikanci i EU dozvole da Kosovo i Metohija postanu sastavni deo Srbije, koja nece uci u EU. Srpski i siptarski sverceri i tajkuni slave. Javasluk i sverc droge se nastavljaju. Siptarski politicari glasno psuju, a u sebi likuju. Visok natalitet Siptara, muslimana i Roma, a veoma nizak natalitet Srba, ostalih pravoslavaca i katolika. Za najvise sto godina, skupstinska vecina ce izglasati promenu Ustava. Beograd se zove Severna Tirana, a albanski je zvanicni jezik u Scipriji. Neka nasi demografi ovo ospore.
2. Dozvole podelu Kosova. Nama pripadne severni deo, a Siptarima ostatak. Nasi politicari slave, osim Seselja, najveceg srpskog patrijote. Lepo, ali od pocetka rata u Hrvatskoj na ovamo nije ostvarljivo. To daje sansu za dalju podelu Bosne, Makedonije, Spanije, Velike Britanije, stvaranje Velike Albanije itd.
3. Mi pobijemo veci deo Siptara na Kosovu, a ostatak proteramo u Albaniju. Usput, sravnimo bazu NATO-pakta. Amerikanci, NATO i EU se uplase od Rusa i ne reaguju.
4. NATO i Rusija zbog toga zapocnu 3. svetski (atomski) rat, u kome u nekoliko dana pogine 200 miliona Amerikanaca i jos 100 miliona iz onih drzava koje su nas bombardovale. Preziveli radjaju decu sa brojnim anomalijama. Ni jedan Srbin i ni jedan Rus nisu ni ogrebani.
Treca i 4. alternativa su suludicave, zar ne. Na zalost, u tu totalnu glupost veruje, i prizeljkuje je, oko pola miliona anti-amerikanaca, seseljovaca i rusofila u Srbiji, od seljaka i radnika do akademika.
5. Ova alternativa nije mnogo bolja. Kosovo je definitivno izgubljeno. Ljuti srpski politicari odricu se EU i okrecu Rusiji. JUL-ovci, SPS-ovci, Seselj, sverceri i tajkuni likuju. Pomoc sa zapada i investicije prestaju. Standard i zaposlenost brzo opadaju, inflacija raste.
6. Vucic ovlasti nekog novog prof. Ratka Markovica da napise nesto sto odgovara i Srbiji, i Siptarima, i EU, i Americi, i Rusiji. Kosovo je ujedno i nase i siptarsko. Svi su zadovoljni. Sto se obicnih ljudi u Srbiji tice, oni kao papagaji ponavljaju „svoje misljenje“, koje cuju u TV-dnevniku, na Pinku, Hepiju itd. Prihvatili bi tu ideju. Srbija ubrzava proces za ulazak u EU. Strane investicije, zaposlenost, plate i penzije progresivno rastu.
Pristajem da se kladim da ce se vecina Srba odreci Kosova na Referendumu, ako ga Vucic raspise i to od njih javno zahteva. Tih 60 dana od raspisivanja Referenduma dovoljan je period da se i mnoge Srbende ubede u to. Osim Seselja i Dveri, sve ostale stranke javno ce podrzati Vucica, da dokazu da su proevropski orijentisani, cak i deo SPS.
Sesta alternativa je najrealnija, bas zbog posledica koje su navedene u petoj. Ja glasam za nju. Oni, koji bi poslali tudju decu u rat sa celim svetom – ne moraju, a hvala Bogu da su u manjini. Najvise sto mozemo dobiti je mirna razmena teritorija i imovine, koju trenutno forsira Vucic. Menjamo deo juzne Srbije sa Siptarima za severni deo Kosova sa Srbima. EU ce to mozda podrzati, ako i Siptari pristanu.
Boza Bogdanovic, Bor
Jedan Hrvat
19.06.2020 • 20:17
Svaka čast na realno sagledanoj situaciji i ocjeni,slažem se vama
Остави коментар
2 + 4 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1420
Најновије вести