Ноћна гужва на кеју, од дистанце ни Д

Назад на вест
Коментари
Stanarka sa Ke…
09.08.2020 • 16:47
Hvala Vam što ste objavili članak o ovom problemu koji muči stanare u okolini Keja već godinama. Tim povodom je pokrenuta i peticija gradjana koju je potpisalo preko 900 ljudi. https://www.peticije.online/peticija_graana_zbog_naruavanja_javnog_reda_i_mira_na_keju_rtava_racije_u_novom_sadu?u=5470246
Nadamo se uskorom rešenju ovog problema kroz razgovor sa svim nadležnim istitucijama i predstavnicima Grada.
Mira
09.08.2020 • 17:19
Svi ti stari iz okolnih zgrada su nekad bili mladi išetali , sjedili po kafanama,nisu nosili maske i nisu bili daleko jedni od drugih.Sad bi da mladi sjede u kuću,drže brnjice,ne razgovaraju i ne vide jedni druge.
Max
10.08.2020 • 01:51
Зар нису уведене пандемијске мере, које важе и у Новом Саду(одлука градоначелника, и државног кризног штаба). Па у чему је проблем, у државним институцијама које не раде свој посао(полиција, судство, инспекције...градоначелник). Да ли државни закони важе и за новосадски кеј, или не? Да ли је неко пријавио и одобрио ово масовно окупљање-није. Према томе, полицијо-хапси, а судије-кажњавајте. Ови сеју вирусе, а сви ћуте. Да ли је међу њима нечији синчић или ћеркица, па се све дозвољава. Где си градоначелниче, шта се чека?
Beba
10.08.2020 • 02:20
Kako nije sramota tu neodgovornu omladinu. Medicinsko osoblje reskira svoje zivote i zivote clanova njihovih porodica da spasavaju obolele od korone, a ova omladina divlja i nije ih briga koliko ce novih slucajeva biti. Gde su roditelji koji su tapsali i lupali u serpe u cast medicinskog osoblja da ukrote svoje divljake? Bruka i grozota.
Ja mislim i j…
11.08.2020 • 18:57
Ako su odlucili da se ponasaju tako kako se ponasaju, nadam se da su SAMI, da nemaju porodice! i da, AKO imaju porodice a iste kao sto su oni, onda se nikom u njihovom okruzenju ne pise dobro na zalost!!!!! Ako imaju porodice koji nisu kao oni, onda su opet velika opasnost po druge, kako kod okrenes oni su SEJACI virusa, sa NAMEROM!!! Neka se svako od njih upita, a znam da nece, da li su oni za ispitivanje. Covek bi mogao da razume njihovo ponasanje, ako se njima neko poigrava, brani da imaju ljubav, decu, posao, egzistenciju, odmore, putovanja itd... U ovo VREME SU ONI SAMI SEBI, koji ne postuju mere, ZABRANILI SVE TO! NIKO ama bas niko nije kriv za ono sto se desava sa njihovim odlukama u zivotu nego oni sami licno! Ajde da se samo oni razboljevaju sa takvim odlukama, NE, nego oni RAZBOLJEVAJU DRUGE! NEKA im je to na njihovom zivotnom putu, kao secanje na ono sto nisu smeli i ne treba da rade ni sada, bude svaki sekund, kada se budu gledali u ogledalo svaki dan, ako u medju vremenu ne stignu u krevet u kome nema ogledala! Za svaki prezir je nepostovanje mera i nepostovanje tudjeg zivota!!! ZA SVAKI PREZIR
Остави коментар
4 + 1 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1474
Најновије вести