Убедљив пораз Војводине од Муре за размишљање и наук

Назад на вест
Коментари
Zoki
22.01.2021 • 18:06
Vojvodina,i nas fudbal ,smesno od mure 5,sta bi bilo od jacih klubova,nije ni cudo kakva nam je liga namestana i ko nam vodi fudbal,od vrha do dna.
Сланинар
22.01.2021 • 18:37
Колико пара - толико музике! Мада људи из управе клуба здушно тврде, да паре нису проблем, пара очигледно нема. Симптоматично је са ове ЕКСКУРЗИЈЕ, да је у нашим редовима много повређених, а богами и увређених фудбалских "ведета." Техничког директора и Шефа струке не бих да коментаришем, иако су они прича за себе... Ко разуме - схватиће.
libero
23.01.2021 • 02:31
vecina navijaca i ,,strucnih komentatora,, nece ili ne mogu da shvate da treneri i teh.direktori imaju minimiziran i gotovo nikakav uticaj kada je sastav ekipe i startne postave u pitanju, i da se tu PITAJU LJUDI KOJI SU ULOZILI SVOJ NOVAC U KLUB i na taj nacin pomogli klubu sto su doveli odredjenog igraca ali i TAJ IGRAC MORA DA IGRA i to ne na poziciji koju trener odredi nego na onoj gde ce se sto vise pokazati i vratiti ,kroz dobre igre ulozen novac u njega.pokusavam da ,,poznavaoce fudbalske igre,, naucim da citaju izmedju redova i malo dublje sagledavaju stvari ali ne ide....ko zna njemu nema potrebe govoriti,ko nezna njemu tek nema potrbe govoriti,jer ne dopire to do njega
Милорад
23.01.2021 • 10:20
Juče se videlo da nam hitno treba golman, centarhalf i napadač?
Miki
Остави коментар
1 + 2 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1627
Најновије вести