Вујовић: "Еколошки устанак" параван за политички протест

Назад на вест
Коментари
Priroda - politika?
10.04.2021 • 18:19
Da li covek moze bez vode? Ne moze. Da li moze bez prirode: reka, suma, vazduha? Ne moze. Znaci da je u Srbiji doslo vreme da covek mora da stedi vodu, vazduh i ostala prirodna bogatstva kako bi opstao. Na kraju moramo se zapitati: DA LI POLITICARI MOGU BEZ POLITIKE? NE MOGU. A narocito kod nas, jer im je to osnovni izvor, sa kojih se napajaju energijom koju ispoljavaju na neduznom narodu i njegovim opstankom. Kad, vajna ministarka, optuzuje narod koji se bori za svoj opstanak,i to je politika.
Sto je politicar
10.04.2021 • 19:13
Paor vidi zemlju - plodnu. Zanatlija - svoj zanat. Ekonomista - prihode i rashode. Ucitelji, nastavnici i profesori - skolstvo. Medicinari - medicinu. Naucnik - nauku. Meteorolog - vreme. Samo POLITICAR, bez strucnog usavrsavanja, sve napred navedeno vidi kao POLITIKU. Jer on u svemu vidi samo to i nista vise. Kao konj sa dizginama. Jedini covek koji se plasi napustanja svog radnog mesta je POLITICAR; narocito kada da mu se blizi kraj u vladanju. Nista nije vecno - kazu, a ne lazu-kao politicar.
Deda
10.04.2021 • 20:30
Ministarka Vujovic je protestante nazvala : "lazni zastitnici zivotne sredine potpomognuti spolja". Znaci, po njoj, ko god misli drugacije, on je "strani placenik".
Остави коментар
11 + 1 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести