САД блокирале тужбу за дечје ропство против фирми Нестле и Каргил

Назад на вест
Коментари
Анонимни
18.06.2021 • 13:30
Ako neko nije znao sta sadrzi prekobarska "demokratija i borba za ljudska prava na slobodu", ne samo misljenja vec i zivotnu, onda je ovo pravi pokazatelj njihovih zalaganja za pomenute karakterne osobine njihovih pristupa, kada su u pitanju interesi, interesi i samo interesi. Njih, pod nebeskom kapom nista vise ne intrigira sem suprotstavljanja njihovoj alavosti. To je njihova glavna karakteristika. Bila i ostala.
Uz prvi komentar
18.06.2021 • 13:46
Ostrvljani i Prekobarci su narod iste fele sa karakteristikama koje ih izdvajaju od ostalih naroda, mada bi im se mogli (do nekle) prikljuciti i Germani, su prvenstveno i iznad svega samo i jedino OSVAJACKE I POROBLJIVACKE. Nikada se nisu odrekli aparthejda, samo u sadasnjim vremenima u nesto zavijenijoj formi, jer to pokazuje i ovaj slucaj. Prema svom crnackom stanovnistvu su uvek bili okrutni i bestijalni. Kako bi ih umirili dozvolili su im da se bave, u manjim kolicinama, trgovinom narkotika.
Uz prvi komentar
18.06.2021 • 13:57
Kako bi ih okarakterisali kao ne civilizovan, da ne kazem, divljacki narod. Sto se tice predsednikovanja Obame i dozvolu ostalim crnackim intelektualcima u politickom zivotu njihovih drzava, je samo prividno prikazivanje, ostalom svetu, da su, toboz, velike demokrate. Ali se zato crnacki narod suocava sa sve vecim represijama prema njima, jer mora da se izdvoje "civilizovana" od divljackih plemena, ma koliko to oni zavijali u celofanske raznobojne ali providne papire, kao mracnjaci ovoga sveta.
Остави коментар
1 + 10 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1484
Најновије вести