Број жртава од поплава у Немачкој се попео на 81

Назад на вест
Коментари
Pocetak kraja
16.07.2021 • 13:27
Onako kako svet radi tako ce mu i biti. Nista se ne dogadja slucajno i nista nije bez razloga. Ovo je samo pocetak velikog stradanja ovozemaljskog zivlja koji se odade savakakvim perverzijama koje su nas dovele do ovoga sto nam se desava. Ovo je tek pocetak opomene da se vratimo vrednostima koje su nas cinile LJUDIMA a razlikovale od zivotinja i animalnih ponasanja koja se uvazavaju sa velikim pijetetima, kao da usvojismo cvrsto verovanje Darvinove teorije da je COVEK postao od majmuna.
Pocetak kraja
16.07.2021 • 13:41
Ako je to tako, znaci li da se vracamo precima Darvinove teorije postanka COVEKA, sto ce reci da uvazavamo ponasanja njihovih ponasanja? Sve nakaradnosti koje se desavaju u svetu su samo ostvarenje zelja onih koji ne priznaju BOGA kao stvoritelja Zemlje: Vodu, Prirodu, i sve sto zivi na njoj i Nebo i sve na njemu: Sunce Covekov zivotni saputnik, i Mesec i sve zvezde. Sve su ovo cinioci COVEKOVOG OPSTANKA NA OVOM OD BOGA DATOG NAM RAJA, da bi nam zivot bio lepsi i bolji. Ali mi to ne postujemo.
Pocetak kraja
16.07.2021 • 13:53
Zbog te nase bahatosti, prema svemu sto nam zivot znaci, placamo i tek cemo platiti svojim ponasanjem ono sto nas tek ceka. A cekaju nas tek velike vrucine, , pozari i paljevine; velike poplave, a u svemu veliko stradanje naroda; tek nam slede zaganjenja svih vodenih povrsina: reka, mora i okena, da ce malo zivota ostati u njima; nestanak zitnih polja, jer smo se potrudili da sve zagadimo. Nismo ni svesni sta nas sve ocekuje, a nastavljamo da se bahatimo i ponasamo macehinski prema blagodati.
Pocetak kraja
16.07.2021 • 14:04
Sve ovo sto nam rade oni koji ne misle dobro ovoj, prozvanoj Planeti, i COVEKU koji zivi na njoj, ako se ne trgnemo iz usnulog, njihovog, uljuljkivanja i leporecivih propagandi, da ce nam biti "bolje" ako nam je sve gore, i ne okrenemo se ISKONSKIM VREDNOSTIMA od naseg posrnulog opstanka, onda, MOZDA, i nismo bolje zasluzili. I na kraju da NAPOMENEM: Da nam tek pretstoje , posle ovih OPOMENA, velika stradanja u ratovima, a posle njih velike bolestine koje ce dokrajciti ovaj i ovakav svet.
Pocetak kraja
16.07.2021 • 14:17
Svaka slucajnost nije nista drugo nego nasa namera da se ponasamo, kako prema sebi jos vecma prema BOGOM DATIM BLAGODETIMA, bez ikakvog obzira i pomisli sta nas ceka u buducnosti. Najgore je to sto ce ostati malo pokolenja koja ce nas pamtiti po tome sto smo svojim ponasanjem i bahacenjem doveli sebe do SAMOUNISTENJA. Ova moja upozorenja nisu svrha zastrasivanja, vec OPOMENA: Da je krajnje vreme da se vratimo VREDNOSTIMA koje nas cine RAZUMNIM STVORENJIMA, KOJA SE MEDJUSOBNO, I PRIRODU, POSTUJU.
Остави коментар
17 + 0 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести