Резон: Диверзантско деформисање истине

Назад на вест
Коментари
Preca posla
18.07.2021 • 12:40
Gospodine Bojovicu, zaista mi nije jasna Vasa pretpostavka da Novakovic, koga provlacite kroz celu kolumnu "nije toliko bitan" a ipak ne propustate da ga ne pomenete kroz sve pasuse pisanija Vasega. Yo mi nekako lici na ono o vuku i cobaninu. Ne samo zbog stalno pominjanog gospodina (ako je to po Vasim konstatacijama?) vec i celokupne opozicije. Naime, stalno uperene kritike na racun opozicije (a nisam njihov pobornik), bile s razlogom ili bez njega, dovodite u pitanje Vase tvrdnje.
Preca posla
18.07.2021 • 12:49
Jer morate priznati, da medijska ubedjivanja, ako je narod svestan nesposobnosti opozicije da moze da se suprotstavi vladajucoj oligarhiji, tolike kritike samo doprinose da se posumnja u te tvrdnje. Kako narod kaze ( nemojte ovo shvatiti kao uvredu, vec kao opomenu) "da kera ne laje radi sela nego radi sebe", sto ce reci da nesto u svim napadima na opoziciju nesto ne stima. Ako je toliko bezopasna ta nesposobna opozicija, zasto joj pridavati toliko paznje?
Preca posla
18.07.2021 • 12:59
Naime, sva dnevna stampa i televizijske kuce sa tzv. nacinalnom pokrivenoscu frekvencija, ne propustaju da, makar, jednom, a istine radi, to je visednevni, cini mi se zadatak, ne propuste da se okome na tu jadnu opoziciju. Nece li ta kuknjava o nesposobnoj opoziciji, pokrenuti lavinu pitanja i pobuditi iskrene sumnje u njihovu nesposobnost, ili je to STRAH (opravdan ili ne) da ce ipak doci do nekih promena u sistemu trenutne, to morate prizanti - hteli ili ne - jednopartijske vladavine.
Preca posla
18.07.2021 • 13:07
Nego, mojoj malenkosti nije namera da produbljujem nesporazume ismedju sposobne pozicije i nesposobne opozicije vec da ukazem na trenutna zbivanja koja pogadjaju ceo svet. Naime, toliko vremenskih neprolika, po vascelom svetu, doticu vladajuce nomenklature, toliko koliko je to trajanje "trenutka" razaranja ljudskih zivota, jer je njima puno srce samo onda kada vide da im se ne urusava licno bogatstvo i kad mogu da vecma prosperiraju na uvecanju svojih poroka, zahvaljujuci opstenarodnim nesrecama
Preca posla
18.07.2021 • 13:18
Vec sam toliko puta upozoravao u svojim kritickim osvrtima, DA SMO SE ODRODILI OD BOGA I SVEGA STO JE STVORIO, PA I PRIRODU KOJA SE OKRENULA PROTIV NAS JER SMO ZABORAVILI NA LJUDSKE UZUSE KOJI SU NAS CINILI RAZLICITIM OD ANIMALNIH PONASANJA. Zaboravljamo nasu uciteljicu (ako je to?) pacenicku istortiju, nas, kako to volim da kazem, HUMANOIDA, da je narod uvek stradao onda kada je gubio osnovna nacela svoga ponasanja a prihvatao animalna obnasanja. Mozda nisam u pravu?
Preca posla
18.07.2021 • 13:25
Medjutim, sva desavanja oko nas, u poslednjim vremenima, nije li doslo krajnje vreme da se zapitamo zasto nam se sve ovo dogadja? Treba li konacno da se okrenemo sebi i svojim iskonskim verovanjima da COVEK COVEKU moze da bude samo prijatelj a nikako suprotno, kako bi spasili sebe i svoju dusu, a ne medjusobnim trvenjima i zagorcavanjima, i onako, u trenu zivljenja na ovoj Planeti, od Boga nam darovanoj kao rajsko naselje, koga svojim delovanjima upropascavamo, pa i ponistavamo, sve blagodati.
Preca posla
18.07.2021 • 13:34
Utrkivanjima za bolji prospiretniji i lepsi, a sto laksi, zivot, stvaranjem novih sokocala koja ce nas odvesti u bolju buducnost, toliko smo nagomilali nepotrebnih stvari da nam samo nanose stetu a ne korist. Sve se svodi na kritiku stvaranja tzv. staklenih basta, a sve vise proizvodimo tehnicko - tehnoloskih sredstava koje nam "pomazu" da brze bolje i lepse gradimo ali i brze dozivamo sve gore bolestine koje nam razaraju organizam, a da toga nismo )ili jesmo?) svesni, a da smo opet protiv sebe
Preca posla
18.07.2021 • 13:46
Ne zelim da se ovo shvati kao zastrasivanje vec kao OPOMENU, ali moram reci da je ovo samo pocetak onoga sto nas ceka u buducnosti, jer sve shvatamo kao trenutno desavanje. Ipak, ako se, na vreme, a mozda je i kasno, ne dozovemo pameti, slede nam tolika stradanja da nismo ni svesni svega. Zato treba da se okrenemo svojim ISKONSKIM vrednostima i zabatalimo sva nova NAMTANJA "civilizacijskih" normi ponasanja, jer prihvatanjem zastranjujucih perverznosti ispinjavamo zelje nakaradnih "ljudi".
Preca posla
18.07.2021 • 14:15
Okanimo se kriticnih kritika, jedni prema drugima, bar vi koji ste u mogucnosti da pozitivno delujete, i da prihvatimo poznato UPOZORENJE upokojenog Patrijarha Pavla: BUDIMO LJUDI. Samo tako mozemo pomoci sebi, svojim bliznjim, svom okruzenju i na kraju svojoj drzavi koju cini NAROD, a ne nova nametanja u ponasanju, zasnovana na suprotnostima ZAPOVESTI OD BOGA DATIH. Nadam se da nisam doprineo da se sve ovo pogresno shvati, vec u iskrenoj zelji ka pozitivnom pravcu naseg bivstvovanja.
Остави коментар
6 + 0 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1544
Најновије вести